Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο γυναικών: Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός (video)

Πόλο γυναικών: Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός (video)
Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022 - 16:11

Ιστορία έγραψε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Τα χρυσά κορίτσια της ελληνικής υδατοσφαίρισης, στέφθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης, για δεύτερη διαδοχική χρονιά και το γιόρτασαν με την ψυχή τους.

Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στον πλανήτη. Είναι πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη φορά στην ιστορία του. Είναι ανίκητος, είναι άχαστος, είναι καταιγιστικός. Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα χρυσά κορίτσια του ελληνικού πόλο στέφθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης. Και το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Η κορυφή άλλωστε αξίζει… κορυφαίο γλέντι.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης το… έκαψαν μέχρι πρωίας. Συντροφιά με την κούπα, που άλλαζε διαρκώς χέρια όλο το βράδυ. Όλες ήθελαν να την κρατήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί της, να απολαύσουν τον θρίαμβό τους. Ο προπονητής Αλεξάντερ Τσίριτς έπλεε κι αυτός σε πελάγη ευτυχίας. Είχε στεγνώσει πια μετά τη βουτιά που έκανε με τα κορίτσια του στην πισίνα.

«Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια μου. Επίσης θέλω να συγχαρώ τον Χάρη και τον Κώστα. Ήταν μέλη αυτής της ομάδας από την αρχή όλου αυτού», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός του Θρύλου, Αλεξανταρ Τσίριτς.

Οι στιγμές που είχαν προηγηθεί στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν μαγικές. Το back to back στην κορυφή της Ευρώπης θρυλικό.

3, 2, 1…Είναι ένα μαγικό, ένα θρυλικό, back to back, ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης για 3η φορά στην ιστορία του. Όλοι απόλαυσαν τον θρίαμβο του Ολυμπιακού. Η κούπα από τα χέρια της αρχηγού, στον πρόεδρο του ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη και από εκεί, στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και στα χέρια του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, του Βαγγέλη Μαρινάκη. Του ανθρώπου που έχει στηρίξει όσο κανείς τον ερασιτέχνη. Που έχει βάλει τις πανίσχυρες βάσεις αυτού του οικοδομήματος.

Τρεις Ευρωλίγκες, δυο σούπερ καπ Ευρώπης, ένα ΛΕΝ τρόφι και αμέτρητες συγκινήσεις, για τον Ολυμπιακό. Για την ομάδα που δεν σταματά να γράφει ιστορία, που δεν σταματά να ονειρεύεται.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης