Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαμαντοπούλου στο gavros.gr: «Να είμαστε και του χρόνου εδώ! Μακάρι να ζήσουμε ξανά τέτοια ατμόσφαιρα»

Διαμαντοπούλου στο gavros.gr: «Να είμαστε και του χρόνου εδώ! Μακάρι να ζήσουμε ξανά τέτοια ατμόσφαιρα»
Τρίτη, 5 Απριλίου 2022 - 10:49

Συνέντευξη στον ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΑΚΟ

Εξαιρετικά χαρούμενη ήταν η διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Χρυσή Διαμαντοπούλου, μετά από την κατάκτηση της Euroleague, για δεύτερη σερί χρονιά, με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της στο gavros.gr!

Η Διαμαντοπούλου δήλωσε πως η ομάδα ανυπομονούσε για το Final 4 στο σπίτι της και τόνισε πως στόχος είναι να βρίσκεται στην κορυφή και του χρόνου!

Αναφορικά με την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι ΓΑΥΡΟΙ στο Παπαστράτειο, εξέφρασε την επιθυμία της να έχει κι άλλες ευκαιρίες να ζήσει τέτοιο… παλμό στο κολυμβητήριο του Πειραιά, ενώ στο τέλος ξεκαθάρισε πως στόχος της σεζόν είναι το τρεμπλ!

Πως νιώθεις για την back-to-back κατάκτηση του ευρωπαϊκού;

«Αισθάνομαι φανταστικά. Ήταν κάτι το οποίο περιμέναμε πως και πως. Μέσα στο σπίτι μας. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και μπήκαμε αποφασισμένες. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα έδειξε και τη θέληση που είχαμε για τον τίτλο. Στόχος μας είναι να είμαστε και του χρόνου εδώ, στο ίδιο σημείο».

Έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο για τον λαό του Θρύλου σήμερα;

«Ο κόσμος είναι εξαιρετικός. Η δύναμη που μας έδωσε και η ενέργεια που μας μετέδωσε ήταν εντυπωσιακή! Μακάρι να έχουμε κι άλλες ευκαιρίες να ζήσουμε αυτήν την ατμόσφαιρα».

Και τώρα, πως συνεχίζουμε;

«Στόχος μας είναι το τρεμπλ. Ελπίζω να συνεχίσουμε αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια. Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά από όλους και πιστεύω πως άμα συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε διάρκεια στον χρόνο».

Διαβάστε επίσης