Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΘΥΡΑ 7: Όλοι το Σάββατο στο Παπαστράτειο! (photo)

ΘΥΡΑ 7: Όλοι το Σάββατο στο Παπαστράτειο! (photo)
Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 16:16

«Τελικός» έρχεται στο Παπαστράτειο! Ακόμη ένας! Εκεί όπου ζήσαμε μόλις πριν λίγες ημέρες ένα υπέροχο Σ/Κ, καλούμαστε να επιστρέψουμε! Ξανά για Ευρώπη, ξανά για ματσάρα! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου τη Φερεντσβάρος, στον Πειραιά και παίζει το ευρωπαϊκό του μέλλον, το οποίο προδιαγράφεται λαμπρό! Ο κόσμος φυσικά πρέπει να είναι εκεί και η Θύρα 7 κάνει κάλεσμα ξανά στον κόσμο, να δώσει το παρών στο κολυμβητήριο, στο οποίο μόλις πριν λίγες ημέρες, τα κορίτσια του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία!

Το Σάββατο στις 19:15 η ομάδα πόλο αντρών αντιμετωπίζει στο Παπαστράτειο σε ματς ΤΕΛΙΚΟ για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου την Φερεντσβάρος!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η ομάδα ΘΡΥΛΟΣ και ΓΙΓΑΝΤΑΣ του Ευρωπαϊκού πόλο σε άντρες και γυναίκες,διεκδικεί για 6η συνεχόμενη φορά την πρόκριση της σε φάιναλ φορ και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για 3η φορά στην ιστορία μας!

ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ το Παπαστράτειο,για να παλέψουμε ΜΑΖΙ με την ομάδα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ και τελικό ΣΤΟΧΟ την κατάκτηση του Ευρωπαικού πρωταθλήματος μετά από τις γυναίκες και από τους άντρες!

Αυτό είναι το μήνυμα της Θύρας 7!

Διαβάστε επίσης