ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Η Διοίκηση μας έχει στηρίξει και αυτό φαίνεται!»

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Η Διοίκηση μας έχει στηρίξει και αυτό φαίνεται!»
Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 16:27

Για την τεράστια επιτυχία του να σηκώσει το back to back Ευρωπαϊκό μίλησε η αρχηγός της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, Μαργαρίτα Πλευρίτου! Με δηλώσεις της στον Over FM εξήρε την προσπάθεια της ομάδας, του κόσμου αλλά και τη στήριξη της Διοίκησης, η οποία όπως είπε… φαίνεται! Σε τίτλους, θα πούμε εμείς… Παράλληλα, δεν ξέχασε και τον Χάρη Παυλίδη, φυσικά…

Αναλυτικά:

Για το εάν το πόλο πρέπει να θεωρείται το εθνικό μας σπορ:

«Πιστεύω ότι δικαιούται να είναι. Έχουμε πολλές επιτυχίες σε βάθος χρόνων και πιστεύω ότι έπρεπε να είναι πιο ψηλά από ότι είναι».

Για τον τρόπο που έρχονται οι επιτυχίες:

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και πολλά χρόνια συνεχόμενα, οπότε βγαίνει η δουλεία όλων αυτών των χρόνων. Από εκεί και πέρα έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και το ότι το θέλουμε και δεν το κάνουμε από αγγαρεία, μας φέρνει και τις επιτυχίες που έρχονται».

Για τον Χάρη Παυλίδη και την αποχώρηση του από την ομάδα:

«Ήταν ένα σοκ εκείνη τη στιγμή όταν το μάθαμε, αλλά από εκεί και πέρα ήταν κάτι που ήθελε να κάνει. Εγώ ήμουν η πρώτη που είπε ότι ”πρέπει να το κάνεις, από τη στιγμή που το θέλεις, γιατί μετά θα το μετάνιωνες’’. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά τα χρόνια και για όλα αυτά που μας έχει προσφέρει».

Για την παρακαταθήκη που άφησε:

«Ο χαρακτήρας της ομάδας που έχει φτιάξει».

Για το εάν η ομάδα έχει ακόμα τη σφραγίδα του:

«Σίγουρα και νομίζω θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα».

Για την βιντεοκλήση που έγινε με τον Χάρη Παυλίδη μετά από την απονομή:

«Αυτός ο τίτλος ανήκει και στον Χάρη Παυλίδη και στον Κωστή Χατζηδάκη! Έχουμε δουλέψει μαζί τους τόσα χρόνια, ο Τσίριτς ήρθε τον Ιανουάριο δεν μπορεί να φτιάξει μια ομάδα μέσα σε τρεις μήνες. Η ομάδα ήταν ήδη με τη δουλεία των δύο προπονητών που είχαμε».

Για το τι χρειάζεται για να πρωταγωνιστείς σε εγχώριο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο:

«Η Διοίκηση μας έχει στηρίξει τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ και αυτό φαίνεται. Ο κόσμος μας στήριξε και μας δίνει περισσότερη ώθηση, γιατί σε σύγκριση με πέρυσι που πήραμε ένα Ευρωπαϊκό με ένα άδειο κολυμβητήριο. Το συναίσθημα φέτος ήταν μοναδικό, με τόσο κόσμο να ζητωκραυγάζει για εσένα. Από εκεί και πέρα η δουλεία που ρίχνουμε κάθε ημέρα στην προπόνηση, παρά την κούραση που μπορεί να υπάρχει. Είμαστε προσηλωμένες στο στόχο μας και δίνουμε το 100%».

Για τον επόμενο στόχο:

«Είναι το κύπελλο της επόμενης εβδομάδας στη Λάρισα και μετά το πρωτάθλημα για να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά».

Για τον τρόπο που μετά από μία ευρωπαϊκή κατάκτηση συγκεντρώνεσαι στον επόμενο στόχο:

«Είναι λίγο δύσκολο γιατί ήταν ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς το Ευρωπαϊκό και το κατακτήσαμε. Από εκεί και πέρα δώσαμε τρεις ημέρες για να το ευχαριστηθούμε και από αύριο θα ξανά μπούμε στο πρόγραμμα μας, ώστε να κατακτήσουμε και τους άλλους δύο στόχους που είναι εξίσου σημαντική».

Διαβάστε επίσης