Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φιλίποβιτς: «Έτσι και το Σάββατο. Δεν συναντάς κάτι ανάλογο στην υδατοσφαίριση»

Φιλίποβιτς: «Έτσι και το Σάββατο. Δεν συναντάς κάτι ανάλογο στην υδατοσφαίριση»
Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 17:54

Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το Παπαστράτειο και το Σάββατο στον «τελικό» με τη Φερεντσβάρος, απηύθυνε ο Φίλιπ Φιλίποβιτς, κάνοντας αναφορά στην εκπληκτική του παρουσία στο Final 4 της LEN Euroleague στο Πόλο Γυναικών.

«Το Σάββατο, η ομάδα μας δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς εναντίον της Φερεντσβάρος, το οποίο έχει το χαρακτήρα… τελικού, αφού θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Είναι ίσως ο δυσκολότερος όμιλος που έχει δημιουργηθεί ποτέ στη διοργάνωση, αφού πέντε πολύ δυνατές ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις τέσσερις θέσεις.

Εμείς, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και ο κόσμος θα μας δώσει την έξτρα ώθηση, για να πετύχουμε το στόχο μας και να προκριθούμε στο Final-8.

Είδα τους οπαδούς μας, πόσο βοήθησαν την ομάδα Γυναικών στο Final-4. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν ήταν πραγματικά εκπληκτική, δεν συναντάς κάτι ανάλογο στην υδατοσφαίριση.

Οι φίλαθλοι μας δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και έτσι πρέπει να είναι το κολυμβητήριο και το Σάββατο, στον δικό μας… τελικό. Με κερκίδα σαν αυτή που είχαν τα κορίτσια, καμία ομάδα δεν μπορεί να μας κερδίσει στο Παπαστράτειο», δήλωσε ο Σέρβος παικταράς.

Διαβάστε επίσης