Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλάχος: «Θα προσπαθήσουμε»

Βλάχος: «Θα προσπαθήσουμε»
Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 - 23:28

Στη δυσκολία να βρει γκολ στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος για την ήττα από τη Φερεντσβάρος. «Περιμέναμε ένα πραγματικό ντέρμπι και με την τρομερή παρουσία των φιλάθλων μας, έμενε να είμαστε εμείς αυτοί που θα επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο σημερινό κρίσιμο και αποφασιστικό παιχνίδι. Ενώ στο πρώτο μισό του παιχνιδιού αμυντικά σταθήκαμε αρκετά καλά, επιθετικά υστερήσαμε και δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, ώστε να προηγηθούμε και να οδηγήσουμε το σκορ.

Στο δεύτερο μισό δεν βελτιωθήκαμε επιθετικά, αλλά δεχτήκαμε και φτηνά γκολ στην άμυνα μας. Για ακόμη μια φορά η δυστοκία μας να σκοράρουμε εύκολα γκολ μας στοίχισε στο να είμαστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού.

Η υπόθεση πρόκρισης, πλέον, δεν είναι στο χέρι μας, αλλά σε στραβοπάτημα του σημερινού μας αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε μαθηματικά τις πιθανότητες πρόκρισης που έχουμε κερδίζοντας τα δυο τελευταία παιχνίδια του ομίλου και περιμένοντας κάποιο συνδυασμό αποτελεσμάτων υπέρ μας», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στο Πόλο Ανδρών.

Διαβάστε επίσης