Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να φτάσουμε τον σύλλογο εκεί που του αξίζει»

«Να φτάσουμε τον σύλλογο εκεί που του αξίζει»
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 00:52

Για την κατάκτηση του 23ου Κυπέλλου της ιστορίας του Ολυμπιακού μίλησαν οι Μανώλης Ζερδεβάς, Χριστόδουλος Κολόμβος και Γιάννης Φουντούλης.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζερδεβάς, τόνισε πως η ομάδα έδειξε πόσο πολύ το ήθελε και πως ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια.

«Δεν θα σταθώ στην προσωπική διάκριση. Η ομάδα έδειξε πόσο πολύ το ήθελε, έφτασε μέχρι και στα έξι γκολ διαφορά, παρόλο που στο τέλος του αγώνα υποπέσαμε σε εύκολα λάθη. Ωστόσο, κατακτήσαμε τη νίκη και το πρώτο μας τρόπαιο και ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο Χριστόδουλος Κολόμβος, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σήμερα και πρέπει να κρατήσει το πάθος που έδειξε, ενώ έδωσε το σύνθημα για το Πρωτάθλημα.

«Ήμασταν πολύ καλύτεροι σήμερα. Πρέπει να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση και το πάθος που είχαμε. Το θέλαμε πάρα πολύ, γιατί κρινόταν ένας τίτλος στην Ελλάδα. Να δώσουμε συγχαρητήρια και στην ομάδα της Βουλιαγμένης για την προσπάθεια της και συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα τώρα».

Τέλος, ο Γιάννης Φουντούλης τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» άξιζαν το Κύπελλο και πως πρέπει η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της. Ακόμη, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να παλέψουν για να φτάσουν τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει.

«Ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε πλήρως. Δεν θεωρώ ότι μας άξιζε κάτι λιγότερο από την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά ούτε μας άξιζε αυτός ο περιπετειώδης τρόπος με αυτή τη συνθήκη που δημιουργήθηκε στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, με τον παίκτη παραπάνω για τον ΝΟΒ. Αλλάξαμε αρκετά την εικόνα μας και παίξαμε όπως αρμόζει στην ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό που μένει, είναι ο τίτλος και συνεχίζουμε, γιατί πλέον μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα που εξαρτώνται τα πάντα. Δυστυχώς, στην Ευρώπη δεν εξαρτάται από εμάς κάτι πλέον, κάτι που σίγουρα δεν μας ευχαριστεί, αλλά σίγουρα έχουν παίξει το ρόλο τους οι τραυματισμοί και οι καταστάσεις κορονοϊού που έχουμε περάσει. Παρόλα αυτά, δε θα σταματήσουμε να προσπαθούμε, προκειμένου να παλέψουμε να φτάσουμε τον σύλλογο εκεί που του αξίζει».

Διαβάστε επίσης