Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλάχος: «Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, στόχος πλέον το πρωτάθλημα»

Βλάχος: «Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, στόχος πλέον το πρωτάθλημα»
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 - 23:58

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 12-12 με τη Νόβι Μπέογκραντ στο Παπαστράτειο, για το Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης στη λήξη του αγώνα από τη Σερβική ομάδα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 12-12.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος μίλησε για το ματς μετά τη λήξη του και τόνισε πως η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, ενώ στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης στην τελευταία φάση της ισοφάρισης:

«Δυνατό παιχνίδι, δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν μπήκαμε όπως έπρεπε να μπούμε.

Προσπαθήσαμε στο τέλος να κάνουμε κάτι καλύτερο, να πάρουμε τη νίκη, την είχαμε στα χέρια μας, αλλά στο τελευταίο δευτερόλεπτα δεχθήκαμε γκολ.

Σε ένα δευτερόλεπτο δεχθήκαμε γκολ, είναι και λάθος και της γραμματείας, αλλά και δικό μας, γιατί ο παίκτης έμεινε μόνος του».

Στη συνέχεια μίλησε για τη θέληση που είχε η ομάδα για την κατάκτηση της νίκης με σκοπό να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης, αλλά και για το γόητρο που παίζουν οι νίκες αυτές στην ψυχολογία της ομάδας για τη συνέχεια:

«Ένα παιχνίδι, το οποίο θέλαμε να το κερδίσουμε, για θέμα γοήτρου και για να διατηρήσουμε ελπίδες για πρόκριση.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε το μήνυμα εν όψει συνέχειας, που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Κοιτάμε τη συνέχεια, το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Δεν γίνονται αυτά!

Δεν γίνονται αυτά!

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε την ισοφάριση από τη Νόβι Μπέογκραντ σε «νεκρό» χρόνο (12-12)...