Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δερβίσης: «Θέλαμε τη νίκη, δυστυχώς είμαστε λυπημένοι με το αποτέλεσμα»

Δερβίσης: «Θέλαμε τη νίκη, δυστυχώς είμαστε λυπημένοι με το αποτέλεσμα»
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 - 09:16

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει τη Νόβι Μπέογκραντ στον Πειραιά, αφού με γκολ που δέχτηκε στο... 0 του αγώνα, έμεινε ισόπαλος στο 12-12. Ο παίκτης του Ολυμπιακού Γιώργος Δερβίσης έκανε δηλώσεις αναφορικά με το ματς στο κλειστό του Πειραιά, Παπαστράτειο, για το Champions League.

Ο αθλητής του Θρύλου τόνισε την αποφασιστικότητα της Σερβικής ομάδας μέχρι τη λήξη του αγώνα, ενώ παράλληλα μίλησε για τη θέληση που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες για τη νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση.

Στάθηκε, όπως και ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος, στη φάση του τελευταίου γκολ της Νόβι Μπέογκραντ, εκφράζοντας τη λύπη όλης την ομάδας για την άτυχη στιγμή και τον αποκλεισμό:

«Η Νόβι Μπέογκραντ σήμερα ήταν ανταγωνιστική, το έδειξε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, που ισοφάρισε. Εμείς θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη, δυστυχώς σταθήκαμε άτυχοι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Εκείνο το δευτερόλεπτο ήταν για εμάς ένα κενό σημείο και ισοφαριστήκαμε. Είμαστε πολύ λυπημένοι με αυτό το αποτέλεσμα, γιατί θέλαμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Δεν γίνονται αυτά!

Δεν γίνονται αυτά!

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε την ισοφάριση από τη Νόβι Μπέογκραντ σε «νεκρό» χρόνο (12-12)...