Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σύλλογος μικρούλης, βάφτισαν επίτευγμα και πανηγύρισαν την παραμονή του τμήματος πόλο στην κατηγορία!

Σύλλογος μικρούλης, βάφτισαν επίτευγμα και πανηγύρισαν την παραμονή του τμήματος πόλο στην κατηγορία!
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 13:17

Μετά τον αυτό-υποβιβασμό, κάποτε, έρχεται τώρα και η αυτο-αποδόμηση του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού! «Επίτευγμα» μας λέει η παραμύθα την παραμονή στην κατηγορία! Ένας Σύλλογος, ο οποίος έχει κάνει το τμήμα πόλο του… αποπαίδι, το ανεβάζει και το κατεβάζει κατηγορίες (όταν δεν πέφτει από μόνο του, αγωνιστικά) για να… κρατάει μπάτζετ για τα άλλα του τμήματα και να το παίζει… σπουδαίος και τρανός, ενώ αποδεικνύεται μικρούλης.

Τελικά το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού τα… κατάφερε. Έμεινε στην κατηγορία, στο ματς με τον ΝΟ Χίου, στα πέναλτι και… είχαμε και ξεσπάσματα! Πανηγυρισμούς αντάξιους ενός… τόσο μεγάλου επιτεύγματος. Δεν το λέμε εμείς, η παραμύθα το λέει…

Αυτές είναι επιτυχίες. Τι Ευρωπαϊκά back to back τώρα και πρωταθλήματα σερί και Champions League και Euroleague και ΟΜΑΔΑΡΕΣ! Εδώ. Νίκη παραμονής και… ξέσπασμα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος χάρισε ξανά… μαγικές στιγμές στον κόσμο του, όπως μόνον εκείνος ξέρει. Μόνο εκείνος παλεύει κάθε χρόνο για την παραμονή, άλλωστε… Μπρατσάκια μην ξεχάσουν για του χρόνου, ε;

Δεν αποκλείεται, με βάση το σύστημα μέτρησής τους, να το πάρουν και για τίτλο οι ανύπαρκτοι και αύριο-μεθαύριο να το… χωρέσουν πουθενά στην καταμέτρησή τους. Θυμάστε τότε που μείναμε κατηγορία; Σαν τίτλος ήταν… Και τέτοια… Μιλάμε για ένα άθλημα, στον οποίο είναι τόσο μακριά από τον Ολυμπιακό, ώστε το έχουν κάνει… αποπαίδι. Σας τα είπαμε παραπάνω. Το ανεβάζουν και το κατεβάζουν κατηγορίες κατά το δοκούν, για να σώσουν κάνα φράγκο για βόλεϊ και μπάσκετ Γυναικών.

Μην ξεχάσουν οι παραμυθάδες να μας πουν για το τι έκανε ο Ολυμπιακός στον όμιλο-φωτιά που έπαιζε, στο Champions League. «Επίτευγμα» η παραμονή του Παναθηναϊκού στην κατηγορία, «αποτυχία» του Ολυμπιακού στο Champions League. Τι δεν καταλαβαίνετε; Γελάνε και τα σκουφάκια, με δαύτους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης