Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πάμε Παπαστράτειο! Τα δύο πρώτα ματς-«φωτιά» για δύο πρωταθλήματα!

Πάμε Παπαστράτειο! Τα δύο πρώτα ματς-«φωτιά» για δύο πρωταθλήματα!
Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 00:49

Στη «μάχη» των ημιτελικών των πλέι οφ των πρωταθλημάτων σε Α1 Πόλο Γυναικών και Α1 Πόλο Ανδρών ρίχνονται το Σάββατο τα δύο τμήματα του Ολυμπιακού. Οι Γυναίκες παίζουν με τον Εθνικό, οι Άνδρες με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Με διαφορά δύο ωρών. Και θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Άλλωστε, τίποτα δεν έρχεται μόνο του. Ούτε χαρίζεται τίποτα στον Ολυμπιακό. Και τα δύο ματς είναι «φωτιά». Και ο Θρύλος θέλει να κάνει το πρώτο βήμα και στα δύο τμήματα για να προκριθεί στους τελικούς.

Ας τα δούμε με τη σειρά...

Στο Πόλο Γυναικών, τα κορίτσια του Αλεξάνταρ Τσίριτς υποδέχονται στο Παπαστράτειο, στις 15:00, τον Εθνικό. Είναι ο πρώτος ημιτελικός των πλέι οφ στην Α1 Πόλο Γυναικών και η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις δύο νίκες. Και στον τελικό, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το 10ο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος. Δυνατή ομάδα ο Εθνικός, αλλά πιο δυνατός ο Θρύλος. Να είσαι εκεί!

Στο Πόλο Ανδρών, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου υποδέχονται στο Παπαστράτειο, στις 17:00, τον Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι ο πρώτος ημιτελικός των πλέι οφ στην Α1 Πόλο Ανδρών και η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις δύο νίκες. Και στον τελικό, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το 36ο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος. Δυνατή ομάδα και ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά πιο δυνατός ο Θρύλος. Να είσαι και εκεί!

Ο κόσμος, λοιπόν, καλείται να είναι δίπλα στα τμήματα του Θρύλου. Στα τμήματα που έχουν χαρίσει ευρωπαϊκά τρόπαια στο σύλλογο. Να στηρίξει όπως κάνει πάντα. Θυμίζουμε, η είσοδος είναι ελεύθερη στους κατόχους Κάρτας Μέλους.

Διαβάστε επίσης