Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πόλο Γυναικών: Ομαδάρα έτοιμη για τρεμπλ!

Πόλο Γυναικών: Ομαδάρα έτοιμη για τρεμπλ!
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 11:23

Ώρα τελικών και για το πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού! Στις 15:00 απέναντι στον ΑΝΟΓ! Πάμε Θρύλε! Πάμε για το τρεμπλ. Έτοιμη για τον τρίτο τίτλο της σεζόν (τέταρτο αν συνυπολογίσει κανείς το Σούπερ Καπ) η ομαδάρα του Αλεξάνταρ Τσίριτς!

Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ρίχνεται σήμερα Κυριακή (22/5) στη «μάχη» των τελικών. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν τον ΑΝΟ Γλυφάδας, τον οποίο υποδέχονται στις 15:00 (OSFP TV) στο Παπαστράτειο, για τον πρώτο τελικό της Α1, με στόχο την πρώτη νίκη, στο δρόμο για το δεύτερο διαδοχικό τρεμπλ.

Κόντρα στην ομάδα της Γλυφάδας, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να κάνουν το 1-0 στη σειρά των τελικών, κάνοντας το πρώτο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους και 9ου διαδοχικού!

Μιλώντας για το ματς, ο Αλεξάνταρ Τσίριτς τόνισε: «Έφτασε η στιγμή που περιμέναμε, η ώρα των τελικών. Η ομάδα είναι 100% έτοιμη. Αντίπαλος μας είναι η Γλυφάδα, που έχει κάνει πολύ καλή χρονιά από το ξεκίνημα και έχει αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται εδώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, η ομάδα ξέρει πως να υπερασπιστεί και να κρατήσει τον τίτλο. Θα είναι ενδιαφέρουσα σειρά, θα γίνουν ενδιαφέρονται παιχνίδια».

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Σιούτη σημείωσε: «Έχουμε μπει στη τελική ευθεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που είναι τελευταίος στόχος της φετινής σεζόν. Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρεμπλ για δεύτερη διαδοχική χρόνια. Θα αντιμετωπίσουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο, αλλά με συγκέντρωση και σωστή διαχείριση του αγώνα, θα επιτύχουμε τον στόχο μας και θα κλείσουμε και αυτή την χρόνια με τον πιο ευχάριστο τρόπο».

Διαβάστε επίσης