Ντουντούκα
Με Μαρσέλο για την αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πόλο Γυναικών | Ολυμπιακός-ΑΝΟΓ: Δυνατό προβάδισμα με 8-4 στο ημίχρονο!

Πόλο Γυναικών | Ολυμπιακός-ΑΝΟΓ: Δυνατό προβάδισμα με 8-4 στο ημίχρονο!
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 15:32

Το δεύτερο οκτάλεπτο του τελικού με τον ΑΝΟΓ άρχισε με τον Θρύλο να παίρνει κεφάλι στο σκορ, με την Ελευθερία Πλευρίτου και να παίζει, στη συνέχεια, εξαιρετική άμυνα. Στο ματς πέρασε και η Ελευθεριάδου ξανά. Ο Ολυμπιακός άρχισε το 2ο οκτάλεπτο όπως είχε αρχίσει και το παιχνίδι. Προβάδισμα 2 γκολ στο 6:18 με την Ελευθερία Πλευρίτου και κίτρινη κάρτα στον Ανδρεάκο για διαμαρτυρία. Η ομάδα του Τσίριτς, αφού πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, έδειχνε να έχει τον έλεγχο του ματς.

Αποβολή για τη Σιούτη στο 5:55 και ο ΑΝΟΓ είχε παραπάνω. Εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία και με τη Νίνου μείωσε στο 4-3, ενώ έμεναν 5:47 στο ματς. ΓΚΟΛΑΡΑ της Κίρα Κρίστμας, ωστόσο, στο 5:12 και προβάδισμα ξανά δύο γκολ για τον Θρύλο, που δεν έδειχνε να πτοείται από την αντίδραση που έβγαζε ο ΑΝΟΓ. Οι παίκτριες του Τσίριτς ήξεραν ότι έχουν βάρος στα σκουφάκια τους, κυνηγώντας το 13ο πρωτάθλημα… Αλλά δεν έδειχναν να… λυγίζουν!

Με τη Βάσω Πλευρίτου ο Θρύλος άνοιξε εκ νέου τη διαφορά. Και το 6-3, ξανά νταμπλ σκορ στο ματς, αλλά για πρώτο φορά σε τέτοια επίπεδα, έδειξε τη διάθεση της ομάδας του Τσίριτς να… τελειώσει με την υπόθεση «1-0 στους τελικούς».

Ο Τσίριτς επανέφερε την Σλίκινγκ. Αν και με δύο ποινές. ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΚΟΛ, ξανά no look από τη Μαργαρίτα, βάζοντας το πρώτο γκολ της και δείχνοντας την κλάση της… Έμεναν 3:36 στο οκτάλεπτο, για να πάμε στο ημίχρονο και ο Θρύλος είχε αρχίσει να πηγαίνει προς τη νίκη. Πέναλτι για τον ΑΝΟΓ στο 1:54, το οποίο η Κοντογιάννη έκανε γκολ, μειώνοντας σε 7-4. Η αλήθεια είναι πως ο Θρύλος είχε ανοίξει το ματς και ο ΑΝΟΓ δεν έδειχνε να έχει τρόπους να πλησιάσει…

Στο τελευταίο λεπτό είχε μπει το ματς και ο Θρύλος κρατούσε προβάδισμα ασφαλείας, τριών γκολ. Μετά το τάιμ άουτ, η ομάδα του Τσίριτς επανήλθε με ΤΡΟΜΕΡΟ ρεφλέξ της Τριχά, η οποία στο σουτ της Ελευθερίας Πλευρίτου στο δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα!! Νταμπλ σκορ (8-4) ξανά. Μαρκινό σουτ της Κρίστμας στην εκπνοή σταμάτησε στην Καρύτσα και το 8-4 έμεινε. Επιμέρους 6-2 για τον Θρύλο.

2ο οκτάλεπτο: 3-2 Ε. Πλευρίτου (περιφέρεια, 7:27), 4-2 Ε. Πλευρίτου (π/π, 6:18), 4-3 Π. Νίνου (5:45), 5-3 Κρίστμας (περιφέρεια, 5:12), 6-3 Β. Πλευρίτου (π/π, 4:27), 7-3 Μ. Πλευρίτου (περιφέρεια, 3:36), 7-4 Κοντογιάννη (πέναλτι, 1:54), 8-4 Τριχά (φουνταριστό, 0:32)

Διαβάστε επίσης