Ντουντούκα
Παραμένει ψηλά ο Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πόλο Γυναικών | Ολυμπιακός-ΑΝΟΓ: Άνοιξε η διαφορά στο +5, πάτησε γκάζι ο Θρύλος!

Πόλο Γυναικών | Ολυμπιακός-ΑΝΟΓ: Άνοιξε η διαφορά στο +5, πάτησε γκάζι ο Θρύλος!
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 15:45

Με… δοκάρι άρχισε το 3ο οκτάλεπτο, για τον Θρύλο. Και αποβολή της Σιούτη. Μπήκε στο ματς η Τορνάρου, ενώ το 8-4 παρέμενε. Ο Ολυμπιακός είχε ανοίξει τη διαφορά και έδειχνε να έχει χτίσει αυτοπεποίθηση, για το υπόλοιπο του ματς. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, είχε τη δυνατότητα να παίξει με περισσότερη άνεση… Γρήγορες επιστροφές ζητούσε ο Αλεξάνταρ Τσίριτς, ο οποίος ήθελε η ομάδα του να παίζει σετ άμυνα και να έχει καλό πρέσινγκ.

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ γκολ το 2ο της Κίρα Κρίστμας στο ματς, στο 5:16, με το αριστερό, υπό γωνία… Ο Ολυμπιακός ξέφυγε με 5 γκολ διαφορά και αυτό του έδινε ακόμη περισσότερη ώθηση… Δεν χαλάρωνε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του. Δείγμα μεγάλης ομάδας, η οποία αμέσως μετά έβγαλε και την άμυνα! Το 10-4 από την Ελευθερία Πλευρίτου στο 4:38 ήρθε ξανά σπάζοντας το τρικ του ΑΝΟΓ, που άφηνε παίκτρια στην επίθεση, για να κρατάει παίκτρια του Θρύλου στην άμυνα…

Η Νίνου μείωσε ξανά σε… νταμπλ σκορ (10-5) στα 4’+ πριν το φινάλε. Δοκάρι για τον Θρύλο αλλά η άμυνα αμέσως μετά βγήκε ξανά. Όπως και για τον ΑΝΟΓ. Κράτησε το 10-5. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός στην άμυνά του. Η Βάσω δεν κατάφερε να νικήσει την Καρύτσα στο 2:40, με ωραίο σουτ. Αλλά και η Χρυσή Διαμαντοπούλου έπαιζε εξαιρετικά στο τέρμα της. Τρομερή κλάση… Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης είχαν το ματς σε κοντρόλ… Στην πισίνα είχε περάσει και η Κανετίδου…

Η Παναγιώτα Νίνου, με το δεύτερο γκολ της στο 1:32 έριξε τη διαφορά στο +4 για τον Ολυμπιακό (10-6) με κοντινό σουτ. Και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να απαντήσει, με την Ελευθερία Πλευρίτου. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ γκολ το 2ο της Ξενάκη, με… συστημένη πάσα της Σλίκινγκ, 9’’ πριν το φινάλε του 3ου οκταλέπτου και +5 ξανά! Στο 11-6 έκλεισε το οκτάλεπτο.

3ο οκτάλεπτο: 9-4 Κρίστμας (περιφέρεια, 5:16), 10-4 Ε. Πλευρίτου (4:40), 10-5 E. Νίνου (περιφέρεια, 4:15), 10-6 Π. Νίνου (π/π, 1:32), 11-6 Ξενάκη (φουνταριστό, 0:09).

Διαβάστε επίσης