Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο: Συνεχίζεται το φαινόμενο με τις αποβολές σε Άνδρες και Γυναίκες!

Πόλο: Συνεχίζεται το φαινόμενο με τις αποβολές σε Άνδρες και Γυναίκες!
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 16:36

Ένα φαινόμενο, το οποίο έχουμε δει πολλές φορές τελευταία και στους Άνδρες, το είδαμε και στις Γυναίκες (στο ματς με τον ΑΝΟΓ). Ο τρόπος με τον οποίο… κατανέμονται οι ποινές, να είναι… ασύμμετρος. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στο πρώτο ματς της σειράς των τελικών της Α1 Γυναικών, απέναντι στον ΑΝΟΓ, με τον Ολυμπιακό να έχει… 18 (!!) αποβολές, ενώ ο ΑΝΟΓ είχε μόλις… 8!

Θα έλεγε κανείς ότι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού απολαμβάνουν, με αυτό τον τρόπο, μια προσπάθεια υπέρ τους διατήρησης των… ισορροπιών στο ματς. Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι ο Θρύλος είναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ όλων των αντιπάλων του στην Ελλάδα. Και κάπως έτσι μοιάζει να γίνεται μια προσπάθεια εξισορρόπησης της… δυναμικότητας μέσα στην πισίνα. Φυσικά, το τελικό αποτέλεσμα (και εν προκειμένω το 13-7, αλλά και γενικά…) δείχνει ότι η προσπάθεια δεν επιτυγχάνεται, αφού η ανωτερότητα του Ολυμπιακού δεν… μαζεύεται με τέτοιους τρόπους.

Όπως και να ‘χει, στον Ολυμπιακό (Άνδρες και Γυναίκες) δεν αρμόζει ΤΕΤΟΙΑ αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Δεν αρμόζει τέτοια αντιμετώπιση από τους διαιτητές, σε δύο ομάδες, οι οποίες έχουν ΔΟΞΑΣΕΙ το ελληνικό πόλο στην Ευρώπη! Από δύο ομάδες-παράδειγμα προς μίμηση για ΟΛΟ τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο σε επίπεδο πόλο…

Διαβάστε επίσης