Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός | Πόλο Ανδρών: Προβάδισμα δυνατό, σήμερα στον Λαιμό! (photo)

Ολυμπιακός | Πόλο Ανδρών: Προβάδισμα δυνατό, σήμερα στον Λαιμό! (photo)
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 11:36

Οι τελικοί της Α1 πόλο Ανδρών είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη! Ο Ολυμπιακός είναι ήδη 1-0 μπροστά στη σειρά και έτοιμος για να διπλασιάσει τις νίκες του και να αγκαλιάσει τον τίτλο, απέναντι στη Βουλιαγμένη (18:30)! Με στόχο το 2-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, αγωνίζεται λοιπόν σήμερα Δευτέρα (23/5) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας στις 18:30 (ΕΡΤ Sports) τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον δεύτερο τελικό της Α1.

Μετά την επικράτηση (8-6) στον πρώτο τελικό στο Παπαστράτειο, ο Θρύλος θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του απέναντι στη Βουλιαγμένη και να κάνει το δεύτερο, από τα τρία βήματα, στο δρόμο για την κατάκτηση του νταμπλ και του 36ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Μιλώντας για το ματς, ο Νίκος Γκίλλας επεσήμανε: «Αύριο, έχουμε τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, σε ένα ματς εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ό,τι κάναμε λάθος στο προηγούμενο παιχνίδι. Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, θέλουμε να πανηγυρίσουμε τη δεύτερη νίκη».

Διαβάστε επίσης