Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγαλείο!

Μεγαλείο!
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 10:06

Την ώρα κατά την οποία άλλοι δεν ξέρουν αν, πέφτοντας στην πισίνα, πρέπει να πάρουν μαζί τους μπρατσάκια ή όχι, ο Ολυμπιακός στο πόλο Ανδρών πανηγυρίζει άλλο ένα θρυλικό πρωτάθλημα και άλλο ένα θρυλικό νταμπλ. Την ώρα που άλλοι ρίχνουν αυτοβούλως τα τμήματά τους, ή… πανηγυρίζουν το επίτευγμα της παραμονής στην κατηγορία, ο Θρύλος συνεχίζει να σηκώνει το ένα τρόπαιο πίσω από το άλλο και να παραμένει ανταγωνιστικός στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το 10ο σερί και 36ο συνολικά είναι απλώς… η αφετηρία. Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός, για ακόμη μια χρονιά στο πόλο Ανδρών, δεν σταματά εδώ. Η επόμενη ημέρα θα είναι περίπλοκη. Δίχως τον Θοδωρή Βλάχο, δίχως κάποιους από τους μεγάλους παίκτες που φόρεσαν φέτος το σκουφάκι, ενδεχομένως, η ομάδα θα κληθεί να βγει ξανά ανάμεσα στους κορυφαίους και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό τίτλο. Αλλά και να κάνει ξανά το νταμπλ, φυσικά.

Είναι μεγάλη ευλογία το να είσαι Ολυμπιακός. Το να πηγαίνεις από στέψη σε στέψη και να μη σταματάς πουθενά. Να μην είσαι απλώς διεκδικητής, αλλά να είσαι ο -μόνιμος- νικητής. Και όχι επειδή στα… χαρίζουν, αλλά επειδή είσαι, απλώς, ο καλύτερος. Ο Ολυμπιακός έδειξε ξανά, με την κατάκτηση του σπουδαίου 36ου και 10ου σερί, ότι εκείνοι που τον λοιδορούν και τον μειώνουν, θα πρέπει να σκεφτούν καλά, τι έχουν κάνει λάθος στη μίζερη ζωή τους. Και έχουν καταλήξει να κοιτούν μόνο προς τα επάνω, για να δουν τον Θρύλο…

Διαβάστε επίσης