Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Πόλο Γυναικών: Με το quadruple θα ζήσουμε στιγμές ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ! (photo)

Ολυμπιακός | Πόλο Γυναικών: Με το quadruple θα ζήσουμε στιγμές ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ! (photo)
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 11:27

Η μεγάλη στιγμή, κατά την οποία ο Θρύλος θα γράψει ΞΑΝΑ ιστορία, έφτασε! Στις 18:30 το πρώτο σπριντ στον αποφασιστικό τελικό, με τον ΑΝΟΓ, στο Παπαστράτειο! Οι Γυναίκες του Ολυμπιακού είναι έτοιμες για να κάνουν άλλο ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ επίτευγμα και να γραφτούν στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, με ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού έχει σήμερα την ευκαιρία να πετύχει το quadruple, δηλαδή την κατάκτηση τεσσάρων τίτλων σε μια σεζόν! Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, που βρίσκονται ένα βήμα από την κατάκτηση του 9ου διαδοχικού τίτλου της Α1, αντιμετωπίζουν τον ΑΝΟ Γλυφάδας, τον οποίο υποδέχονται στις 18:30 (ΕΡΤ Sports) στο Παπαστράτειο, για τον τρίτο τελικό, με στόχο το 3-0. Κόντρα στην ομάδα της Γλυφάδας, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να κάνουν το «τρία στα τρία», να τελειώσουν τη σειρά των τελικών και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος, αλλά και του ιστορικού δεύτερου διαδοχικού τρεμπλ, «κλείνοντας» με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική χρονιά 2021-22.

Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Το αποδεικνύει ξανά σήμερα, καθώς στέκεται μπροστά στην ιστορία. Και ετοιμάζεται να περάσει στο πάνθεον των ελληνικών ομάδων -και όχι μόνο- ξανά! Μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, μετά την κατάκτηση του back to back Ευρωπαϊκού τίτλου, στη LEN Euroleague, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου, οι θεές του Θρύλου, αυτή η ΑΝΙΚΗΤΗ ομάδα, είναι έτοιμη να κάνει και το απόλυτο quadruple, σηκώνοντας ΚΑΙ το πρωτάθλημα…

Το Παπαστράτειο αξίζει να έχει αυτή την εικόνα που ΠΑΝΤΑ έχει, όταν οι κορτισάρες του Αλεξάνταρ Τσίριτς στέκονται μπροστά στην ιστορία… Να ΚΟΧΛΑΖΕΙ!

** Θυμίζουμε ότι ισχύει η Κάρτα Μέλους, τα εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο του κολυμβητηρίου.

Διαβάστε επίσης

Μεγαλείο!

Μεγαλείο!

Το 10ο σερί και 36ο συνολικά είναι απλώς… η αφετηρία.