Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη προσφορά από το e-shop του Ολυμπιακού για το Quadruple! (photo)

Η μεγάλη προσφορά από το e-shop του Ολυμπιακού για το Quadruple! (photo)
Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 00:23

Μία επική προσφορά έχει ετοιμάσει το e-shop του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για το Quadruple της ομάδας Πόλο Γυναικών. Μία σεζόν που ήταν ονειρική και που ξεκίνησε με το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, συνεχίστηκε με το Κύπελλο Ελλάδας, ακολούθησε το back2back Ευρωπαϊκό και ολοκληρώθηκε με το πρωτάθλημα.

Και αυτό το μοναδικό επίτευγμα, με τους 4 τίτλους σε μία χρονιά, είναι μοναδικό. Και πρέπει να το θυμόμαστε.

Δείτε την προσφορά: «Η ομάδα του Polo Γυναικών του Ολυμπιακού έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα με ένα ιστορικό επίτευγμα, Το Quadruple. Όλοι πανηγυρίζουμε τους τέσσερις τίτλους της, πρωτάθλημα, κύπελλο, Euroleague, LEN Super Cup. Για να θυμόμαστε αυτή την μοναδική χρονιά, κυκλοφορήσαμε ένα δυνατό αναμνηστικό πακέτο που περιλαμβάνει: ένα T-shirt Waterpolo Women, ένα σκουφάκι Waterpolo Women αξίας 45 ευρώ και δώρο ένα επετειακό κασκόλ. Αποκτήστε τα για να λέτε ότι ήσασταν και εσείς εκεί και θυμάστε!

Επισκεφθείτε το www.olympiacossfp.shop και κάντε τις παραγγελίες σας, γιατί η συμμετοχή σας στα αθλήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θέλει την εμφάνιση της. Γιατί, ο Ολυμπιακός είναι ένας. Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας του Ερασιτέχνη με τα 17 συναρπαστικά αθλήματα!

Διαβάστε επίσης