Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο Γυναικών: Αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα να χτίσει δυναστεία!

Πόλο Γυναικών: Αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα να χτίσει δυναστεία!
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 12:35
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, για δεύτερη σερί χρονιά, σαρώνει τα πάντα στο διάβα της… Το «χρυσό δημιούργημα του Ερασιτέχνη», ομάδα πόλο Γυναικών, φουλάρει για το θρυλικό, three-peat! Και αυτή η ομάδα, έχει όλα τα φόντα να χτίσει… ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ! Κανονική, όχι… γιαλαντζί, σαν άλλων. Δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα, να ανήκεις στην οικογένεια του Θρύλου και να ξυπνάς πρωταθλητής Ευρώπης, για Τρίτη φορά σερί και δεύτερη back to back! Και όμως… Αυτός είναι ο στόχος…

Η ομάδα πόλο του Θρύλου είναι φτιαγμένη, να πρωταγωνιστεί και να σηκώνει κούπες! Η υπερκούπωση αυτής της ομάδας έχει πάει σε… άλλο επίπεδο. Μιλάμε για μια ομάδα με όλα τα κομμάτια του παζλ στη σωστή θέση, με πλάνο, με χημεία, με όραμα. Έτσι είναι και όλες οι ομάδες του Ερασιτέχνη, με όραμα. Αλλά στην ομάδα πόλο, ειδικότερα, έχει πάει σε… άλλο επίπεδο! Με παίκτριες/προπονητικό επιτελείο που δουλεύουν ασταμάτητα για να έχουν μια στιγμή στην αιωνιότητα. Και την έχουν.

Έτσι είναι η ομάδα πόλο Γυναικών. Με στόχους, δουλειά και σοβαρότητα σε όλες τις θέσεις της ομάδας. Γιατί, η κατάκτηση της κορυφής θέλει σκληρή δουλειά είτε στον αθλητισμό, είτε στην ίδια ζωή. Θέλει να τα δώσεις ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ! Να ξεπεράσεις τα όριά σου, να γίνεις ΘΡΥΛΟΣ! Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κατάφερε να περάσει, στην αιωνιότητα με την πορεία της, αυτά τα χρόνια. Τα κορίτσια δεν θα σταματήσουν εδώ, φάνηκε και στις δηλώσεις των αθλητριών στην απονομή! Πανηγύριζαν, ενώ παράλληλα μιλούσαν για την επόμενη σεζόν, για το 3ο σερί. Έβλεπαν ήδη μπροστά…

Παρακολουθώντας το κλίμα στην ομάδα, σε συνδυασμό με τις κινήσεις του Μιχάλη Κουντούρη, σοβαρές και με μεθοδικότητα, όπως και σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, η ομάδα δείχνει να μην έχει «ταβάνι» και να στοχεύει κάθε χρόνο ψηλότερα. Πόσο ψηλότερα όταν έχεις ήδη πάρει τα πάντα? Και όμως… Ψηλότερα. Στο θρυλικό three-peat!

Μπορεί! Έχει τη συνταγή και τον τρόπο! Θα πάει για 3ο σερί! Το ρόστερ του Θρύλου, βασίζεται στον δικό του, ελληνικό κορμό, με επιλεγμένες ξένες, υψηλού επιπέδου και το μέλλον δείχνει λαμπρό!

Διαβάστε επίσης