Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο: Βλέπει Μιλάνοβιτς και όχι μόνο, ο Ολυμπιακός!

Πόλο: Βλέπει Μιλάνοβιτς και όχι μόνο, ο Ολυμπιακός!
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 16:54

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς γράφεται στο εξωτερικό ως ένας πιθανός στόχος του Ολυμπιακού, για τη θέση του προπονητή, στην ομάδα πόλο Ανδρών. Και πράγματι, ο Ολυμπιακός μιλάει με τον προπονητή, ο οποίος δεν συνεχίζει στη Νόβι Μπέογκραντ. Συγκεκριμένα, το σερβικό republika.rs αναφέρει πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Μιλάνοβιτς θα είναι ο Ολυμπιακός και υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις.

Βέβαια, ο Θρύλος δεν μιλάει μόνο με τον Μιλάνοβιτς. Ένα, πράγματι, μεγάλο όνομα των πάγκων. Και σίγουρα αποτελεί έναν από τους προπονητές, με τους οποίους ο Ολυμπιακός μιλά, για το μέλλον της ομάδας πόλο Ανδρών. Ο Θρύλος εξετάζει αρκετές λύσεις και ο 56χρονος τεχνικός αποτελεί μια εξ αυτών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο προπονητής ο οποίος θα διαδεχθεί τον Θοδωρή Βλάχο θα είναι εγνωσμένης αξίας και μεγάλο όνομα. Ο Ολυμπιακός έχει πάντοτε υψηλές βλέψεις και στο συγκεκριμένο άθλημα και προχωράει τις διαδικασίες για να βρει τον τεχνικό που θα αναλάβει στη θέση του Βλάχου. Είναι δεδομένο αυτός θα επιλεγεί από το «πάνω ράφι», όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης