Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται! Ο Μιλάνοβιτς επιβεβαιώνει ότι αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό!

Έρχεται! Ο Μιλάνοβιτς επιβεβαιώνει ότι αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό!
Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 17:55

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θα είναι ο διάδοχος του Θοδωρή Βλάχου στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού στο Πόλο Ανδρών, θέμα για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή.

Αυτήν τη φορά, ήρθε και η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος παραδέχτηκε ότι θα αναλάβει τον Ολυμπιακό.

Η ιστοσελίδα «zurnal.rs» έχει ρεπορτάζ για το θέμα αι αναφέρει: «Μόνο κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για να αναλάβει ο Ιγκόρ Μιλάνοτιβτς τον πάγκο της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, του Ολυμπιακού. Θα διαδεχτεί τον Θοδωρή Βλάχο που θα δουλέψει αποκλειστικά στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας, κάτοχο του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από τη στιγμή που έφυγε ο Μιλάνοβιτς από τη Νόβι Μπέογραντ μετά από δύο τίτλους και μία δεύτερη θέση στην Ευρώπη, η διοίκηση του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα του προσέφερε συμβόλαιο. Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς θα παίξει στην ίδια ομάδα για άλλον έναν χρόνο».

Και εδώ έρχεται η επιβεβαίωση... Όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο είναι αλήθεια όλα αυτά τα παραπάνω, ο Μιλάνοβιτς είπε πολύ σύντομα: «Είναι αλήθεια». Αυτό, αρκεί!

Έρχεται και αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό ο Σέρβος προπονητής.

*Η ένθετη φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα "umberone.rs".

Διαβάστε επίσης