Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλάχος: «Μπορούσαμε τη νίκη, πάμε για την πρωτιά»

Βλάχος: «Μπορούσαμε τη νίκη, πάμε για την πρωτιά»
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 00:31

Για το ισόπαλο παιχνίδι (8-8) με την Κροατία και τον στόχο της πρωτιάς για την Ελλάδα, μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος. «Δεν ήταν εύκολο κόντρα σε μία ομάδα όπως η Κροατία. Μπορούσαμε να νικήσουμε. Η διαχείριση του παιχνιδιού, το πολύ καλό ξεκίνημα, ακόμα και στο 7-6 είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε την υπόθεση νίκη. Η Κροατία είναι πολύ καλή ομάδα που αγωνίζεται πολύ καλά στην άμυνα. Με την ισοπαλία δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια, πλέον θα η πρωτιά θα κριθεί στις διαφορές τερμάτων.

Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε, κυρίως από το πως ξεκινήσαμε. Ήταν πολύ συγκεντρωμένα τα παιδιά. Βέβαια, κάναμε κάποια λάθη που επισημάναμε και δεχτήκαμε τρία γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο, χάνοντας το προβάδισμα. Αυτό είναι το παιχνίδι όταν παίζεις με έναν ισάξιο αντίπαλο. Στη συνέχεια, σίγουρα θα υπάρξουν παιχνίδια πιο σημαντικά από το σημερινό. Θα χρειαστεί σε όλα να δώσουμε το 100%».
Για τους νέους παίκτες στο ρόστερ της Εθνικής: «Για ένα-δύο παιδιά ήταν ένα μικρό σοκ και φάνηκε στην απόδοσή τους, για κάποιους άλλους όχι. Τα συμπεράσματα, όμως, θα τα βγάλουμε στο τέλος της διοργάνωσης και για τους νέους και για τους παλιούς. Θα κάνουμε... ταμείο και θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τη συνέχεια».

Για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν κοντά σε Ιαπωνία και Γερμανία: «Δεν έχουμε εύκολα παιχνίδια στον όμιλο. Είναι παιχνίδια που θέλουν μεγάλη προσοχή, ειδικά μετά την ισοπαλία. Θα χρειαστούμε καθαρές νίκες, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε την πρωτιά στον όμιλο».

Διαβάστε επίσης