Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ζερδεβάς: «Στόχος μας το μετάλλιο»

Ζερδεβάς: «Στόχος μας το μετάλλιο»
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 18:53

Ισόπαλη 8-8 με την Κροατία αναδείχθηκε την Τρίτη (21/6) η ανανεωμένη Εθνική μας ομάδα πόλο Ανδρών, στην πρεμιέρα της στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο Ντέμπρετσεν. Ο Μάνος Ζερδεβάς κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση των «γαλανόλευκων», με τον διεθνή τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αναφέρει αρχικά: «Σίγουρα δεν είναι κακό το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι και αυτό που θέλαμε. Δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ, κάναμε κάποια λάθη στο δεύτερο μισό που μας στοίχησαν τη νίκη. Κρατάμε την ενέργεια και το πάθος και προχωράμε, γιατί η διοργάνωση έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Για το τι είπε με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Μπίγιατς: «Είναι πολύ ωραίο να παίζει με τους συμπαίκτες σου αντίπαλος και είναι πολύ ωραίο το κλίμα. Δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο, όταν είσαι αντίπαλος δεν υπάρχουν γέλια, μέσα στο νερό είμαστε εχθροί, έξω από το νερό αγκαλιαστήκαμε και προχωράμε».

Για τα επόμενα δύο ματς με Γερμανία και Ιαπωνία: «Σίγουρα, δεν είναι εύκολα τα επόμενα δύο παιχνίδια, πρέπει να μπούμε αντίστοιχα συγκεντρωμένοι. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει εύκολο παιχνίδι στην διοργάνωση και πρέπει κάθε φορά να μπαίνουμε στο νερό και να διεκδικούμε αυτό που μας αρμόζει».

Για τον στόχο της Ελλάδας: «Ερχόμενοι εδώ ως ασημένιοι Ολυμπιονίκες, δεν μπορούμε να έχουμε χαμηλότερους στόχους από το μετάλλιο. Σίγουρα, το ότι πήραμε το ασημένιο στο Τόκιο είναι σπουδαίο, αλλά είναι ήδη στο παρελθόν, κοιτάμε την συνέχεια και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης