Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλάχος: «Επικρατήσαμε καθολικά. Σημαντικό ότι είμαστε στη διεκδίκηση των μεταλλίων» (video)

Βλάχος: «Επικρατήσαμε καθολικά. Σημαντικό ότι είμαστε στη διεκδίκηση των μεταλλίων» (video)
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 20:11

Για το μεγάλο παιχνίδι της Ελλάδας απέναντι στις ΗΠΑ και την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος. Δείτε τι ανέφερε: «Μεγάλη νίκη. Είναι ένας προημιτελικός. Δύσκολο γιατί όλες οι ομάδες παίζουν τα… ρέστα τους. Ήμασταν το φαβορί, το νιώθαμε. Έχουμε πιο ποιοτική ομάδα. Επικρατήσαμε καθολικά σε άμυνα και επίθεση. Κυρίως στην άμυνα ήμασταν πολύ καλοί. Η άμυνα δίνει νίκες.

Ήταν αποτελεσματική η άμυνά μας και στον λιγότερο. Κάναμε πολλές καλές άμυνες. Σε ένα ματς που έχει πολλές αποβολές, αυτό δίνει και τη νίκη στην ομάδα.

Έτσι είναι ο αθλητισμός. Ο Ζερδεβάς τραυματίστηκε. Υπάρχουν άλλοι 12. Δεν το σκεφτήκαμε ποτέ. Μπήκε τρακαρισμένος ο Τζωρτζάτος αλλά βρήκε ρυθμό και βοήθησε την ομάδα. Αν ο Ζερδεβάς δεν είναι καλά στα επόμενα παιχνίδια Θα παίξουμε και για αυτόν.

Μπαίνουμε στην πιο ωραία φάση. Δύο νίκες θέλουμε. Αυτός είναι ο στόχος. Νιώθουμε καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να δούμε τα όριά μας, να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Είναι σημαντικό γιατί είμαστε στη διεκδίκηση των μεταλλίων. Είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Όλα μπορούν να συμβούν. Φτάσαμε με καλά παιχνίδια στην τετράδα».

Διαβάστε επίσης