Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τσιλιγκίρη: «Έργο πνοής το νέο κολυμβητήριο»

Τσιλιγκίρη: «Έργο πνοής το νέο κολυμβητήριο»
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 18:18

Την περασμένη Τρίτη (28/6) υπογράφηκε, μεταξύ ΣΕΦ και Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, το συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης για το νέο κολυμβητήριο. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν έναν ακόμα βήμα προς το όνειρο, ένα ακόμα βήμα για τη δημιουργία του δικού τους κολυμβητηρίου.

Μιλώντας στο «Κανάλι 1», η πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας υπογράμμισε: «Όλο αυτό το διάστημα, από τον διαγωνισμό μέχρι και την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης της έκτασης, όπου ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. θα κατασκευάσει το αθλητικό complex του κολυμβητηρίου, τόσο εμείς όσο και η Διοίκηση του Ερασιτέχνη είχαμε επιλέξει να μην λέμε πολλά λόγια, αλλά να δουλέψουμε, ώστε να είναι ρυθμισμένη κάθε λεπτομέρεια για την επόμενη φάση του πρότζεκτ.

Πλέον, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. έχει στη διάθεσή του ένα οικόπεδο, για το οποίο δεν απαιτείται καμία άλλη γραφειοκρατική διαδικασία, όπως αποχαρακτηρισμός χώρου, που θα ήταν χρονοβόρα για την υλοποίηση ενός ονείρου δεκαετιών για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Η Διοίκησή του μπορεί να προχωρήσει απρόσκοπτα σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τη μελέτη, την χρηματοδότηση κ.λ.π. του νέου κολυμβητηρίου.

Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί με τη δημιουργία κάθε νέας αθλητικής εγκατάστασης δίνουμε την ευκαιρία σε εκατοντάδες ακόμη παιδιά να αποφύγουν όλες τις κακοτοπιές της σύγχρονης εποχής. Είναι έργο πνοής. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν προς αυτή την κατεύθυνση μεταξύ των οποίων, βεβαίως, και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την αδιάκοπη υποστήριξή του στο μεγαλόπνοο, για τον Σύνδεσμο και γενικότερα για τον αθλητισμό, έργο».

Διαβάστε επίσης