Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ σκόρερ ο «ερυθρόλευκος» Δήμου!

Σούπερ σκόρερ ο «ερυθρόλευκος» Δήμου!
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 22:17

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση, με στόχο να «σαρώσει» τα πάντα τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Τάκης Δήμου αποτελεί μία από τις έως τώρα μεταγραφές των «ερυθρόλευκων» για την ομάδα πόλο Ανδρών. Πρόκειται για έναν σπουδαίο περιφερειακό, σε εξαιρετική ηλικία, μόλις 22 ετών, με τον Θρύλο να δείχνει ότι κοιτάζει τόσο το παρόν, όσο και το μέλλον.

Ο 22χρονος πολίστας πρόκειται για χαρισματικό «γκολτζή» στην πισίνα! Είναι χαρακτηριστικό, ότι την προηγούμενη σεζόν (2020-21) ο Δήμου αγωνίστηκε σε 31 ματς με τον Πανιώνιο, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και «βρήκε» 87 φορές δίχτυα! Επίδοση εντυπωσιακή για τον νεαρό πολίστα, που έδειξε ότι έχει μεγάλη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Ο Δήμου πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, την οποία οδήγησε στην τρίτη θέση στην Α1.

Την τελευταία τριετία (2019-22), ο Δήμου φορούσε το σκουφάκι του Πανιωνίου, ενώ το 2018-19, έπαιξε στο Παλαιό Φάληρο. Την ενασχόληση του με το πόλο την ξεκίνησε σε ηλικία επτά ετών από τον ΝΟ Βουλιαγμένης, όπου αγωνίστηκε έως το 2018 (2016-18 στην ομάδα Ανδρών).

Ταλέντο και ικανότητες έχει. Δεν μεταγράφηκε τυχαία σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, ο Θοδωρής Βλάχος τον επέλεξε στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών για την τελική φάση του ευρωπαϊκού World League. Και αυτό «λέει» πολλά.

Σημαντικό, επίσης, είναι, ότι ο 22χρονος πολίστας ξέρει σε ποια ομάδα ανήκει, πλέον. Ξέρει που μετακόμισε. Το απέδειξε με τις δηλώσεις του, όταν ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό. Δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της καλύτερης ομάδας της Ελλάδας και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ευρώπης, εκεί που ανήκει αυτή η ομάδα».

Διαβάστε επίσης