Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πόλο Ανδρών: Ο Θρύλος ανακοίνωσε τη μεταγραφάρα Παπαναστασίου! (photo)

Πόλο Ανδρών: Ο Θρύλος ανακοίνωσε τη μεταγραφάρα Παπαναστασίου! (photo)
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 14:44

Μεγάλη μεταγραφή και μάλιστα Έλληνα διεθνούς! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφάρα του Παπαναστασίου! Πολύ δυνατό χτύπη, στο πόλο Ανδρών, από τον Ολυμπιακό, ακόμη ένα! Στον δρόμος προς το επόμενο Final 8 του Champions League και τη διεκδίκηση του τροπαίου, ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θα έχει στα χέρια του ένα τρομερό ρόστερ, με παικταράδες. Μεταξύ των οποίων θα είναι και ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μεταγραφάρας:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου. Ο διεθνής Έλληνας περιφερειακός (ημ. γέννησης, 12/2/1999) υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Την περασμένη τετραετία (2018-22), ο Παπαναστασίου αγωνίστηκε στην Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Κροατίας και ένα Κύπελλο. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το πόλο από το Παλαιό Φάληρο και αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 15 ετών στην Α1 Ανδρών, με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ με την Εθνική ομάδα Ανδρών έχει κατακτήσει ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2021), χάλκινο στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (2022) και χάλκινο στο World League (2021). Με την Εθνική Νέων Ανδρών μετράει τρία χρυσά μετάλλια, δύο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα (2019, 2017) και ένα σε ευρωπαϊκό (2018).

Δείτε:

Διαβάστε επίσης