Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με επτά «ερυθρόλευκες» στη Σαρδηνία!

Με επτά «ερυθρόλευκες» στη Σαρδηνία!
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 23:50

Για το Σάσσαρι της Σαρδηνίας ταξίδεψε το μεσημέρι της Τρίτης (2/8), μέσω Ρώμης, η Εθνική μας ομάδα πόλο Γυναικών, που θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά, το οποίο διεξάγεται εκεί 2-7/8, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ (27/8-10/9).

Στο τουρνουά συμμετέχουν ακόμα οι Εθνικές ομάδες των Ιταλίας, Ουγγαρίας, Ισπανίας, Ολλανδίας και Ισραήλ. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, αύριο, Τετάρτη (3/8), η Εθνική μας αντιμετωπίζει στις 21:00 την οικοδέσποινα Ιταλία.

Οι υπόλοιποι αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Σαρδηνία: Πέμπτη 4/8, 19:30 Ελλάδα-Ουγγαρία. Παρασκευή 5/8, 17:30 Ελλάδα-Ολλανδία. Σάββατο 6/8, 9:30 Ισραήλ-Ελλάδα, 19:30 Ελλάδα-Ισπανία.

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλήτριες: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελένη Σωτηρέλη (τερματοφύλακες), Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελένη Ελληνιάδη, Αθηνά-Δήμητρα Γιαννοπούλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία Πάτρα, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Ελευθερία Φουντωτού, Φοίβη Αγγελίδη και Ευδοκία Τσιμάρα. Μαζί τους η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Αλεξία Καμμένου, ο συνεργάτης της Τάσος Πιρπιρής, η φυσικοθεραπεύτρια Ειρήνη Κουρούμαλου και η αρχηγός αποστολής, Στέλλα Λαζάρου.

Διαβάστε επίσης