Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Waterpolista: «Οι τρεις Ελληνίδες αδελφές»! (photo)

Waterpolista: «Οι τρεις Ελληνίδες αδελφές»! (photo)
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:43

Η Εθνική Ελλάδας πάει για το χρυσό μετάλλιο, απέναντι στην Ισπανία, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (21:30). Ένα τεράστιο επίτευγμα, το οποίο εφόσον γίνει πράξη, θα γραφτεί στην ιστορία, με χρυσά γράμματα. Και όπως αναφέραμε ο Ολυμπιακός είναι παρών. Με 10 αθλήτριες! Όχι μία και δύο… Έτσι οι «ερυθρόλευκες» διεθνείς και συγκεκριμένα οι: Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Έλενα Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χριστίνα Σιούτη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Φωτεινή Τριχά και Στεφανία Σάντα, την Παρασκευή (9/9) το βράδυ θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και έρχεται τώρα το διεθνές Μέσο που ασχολείται με το πόλο, το Waterpolista, να ρίξει τον προβολέα στις αδερφές Πλευρίτου! «Οι τρεις Ελληνίδες αδερφές» γράφει το πασίγνωστο Μέσο και δημοσιεύει τη φωτό με τις τρεις παίκτριες του Θρύλου, με τα χρώματα της Ελλάδας!

Δείτε:

Διαβάστε επίσης