Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπερηφάνεια! (photos)

Υπερηφάνεια! (photos)
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:57

Ο Ολυμπιακός αποτελεί τον μεγαλύτερο «αιμοδότη» του ελληνικού πόλο. Σε Άνδρες και Γυναίκες, στηρίζει τις Εθνικές ομάδες, έχοντας τις καλύτερες Ελληνίδες παίκτριες και διατηρώντας τις στο υψηλότερο επίπεδο, όπως πάντα. Με τίτλους, με διακρίσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη… Ο Ολυμπιακός είναι το ελληνικό πόλο. Μοχθεί για να είναι αυτό στην κορυφή. Και είναι διπλά υπερήφανος με κάθε μεγάλη συλλογική ή εθνική επιτυχία!

Γι’ αυτό και οι φωτογραφίες παρακάτω κάνουν άπαντες στον Σύλλογο του Πειραιά διπλά υπερήφανους. Τον Μιχάλη Κουντούρη, που έχει αναλάβει να χτίζει ομάδες ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ, να τις οδηγεί με τη διοίκησή του, στην κορυφή. Τον Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι στο πλευρό του και στηρίζει ΟΛΗ αυτή την προσπάθεια έμπρακτα και με αγάπη. Όχι γιατί… πρέπει. Αλλά γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

Ο Ολυμπιακός είναι το ελληνικό πόλο. Και κάθε φορά που το εθνόσημο είναι ψηλά, όλοι στον Ολυμπιακό χαίρονται διπλά… Γιατί μοχθούν καθημερινά, για να προωθούν το άθλημα που λατρεύουν. Μεταξύ άλλων, βεβαίως, αφού Ολυμπιακός σημαίνει αθλητισμός, συνολικά…

Διαβάστε επίσης