Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρτι με την ΑΕΚ και εξάρα στο ημίχρονο! (video)

Πάρτι με την ΑΕΚ και εξάρα στο ημίχρονο! (video)
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 15:31

Είπαμε η διαφορά του Θρύλου σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, στο πόλο Γυναικών εν προκειμένω, είναι ΧΑΩΔΗΣ. Και αγεφύρωτη, τι να συζητάμε… Το αποδεικνύουν ξανά οι πολίστριες του Ολυμπιακού, οι οποίες σαν να είναι ο Τζιμπούρ, ο Μιραλάς, ο Χολέμπας και η παρέα τους το 2011, έβαλαν… έξι στην ΑΕΚ σε ένα ημίχρονο…

Ο Θρύλος παίζει και με τις… μικρές. Το «ντέρμπι» με την ΑΕΚ είναι τέτοιο μόνο στα χαρτιά. Κακά τα ψέματα… Λες και παίζουν… μπάλα τα κορίτσια του Τσίριτς, έβαλαν έξι στην ΑΕΚ. Σε ένα ημίχρονο… Και με τις… μικρές έτσι;

Και είμαστε ακόμη στο ημίχρονο. Έχει άλλο τόσο το ματς…

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-0

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Χριστοδούλου-Αούτ (φουνταριστό, 0:35), 2-0 Τριχά (κόντρα, 0:13)

2ο οκτάλεπτο: 3-0 Δρακωτού (περιφέρεια, 5:45), 4-0 Τορνάρου (φουνταριστό, 4:21), 5-0 Τζωρτζακάκη (δύο μέτρα, 3:26), 6-0 Τορνάρου (φουνταριστό, 2:19)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Σάντα, Χριστοδούλου-Αούτ 1, Τζωρτζακάκη 1, Τριχά 1, Παπαδοπούλου, Σιούτη, Μαργαρίτη, Τορνάρου 2, Δρακωτού 1, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου, Μ. Οικονόμου, Ελ. Οικονόμου.

ΑΕΚ (Μάρκο Μίτσιτς): Ντιβίνα, Λαλέλεϊ, Γεωργίου, Μπινιάρη, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη, Λιαπάκη, Μιχαηλίδου, Φέλλα.

Μιας και το θυμηθήκαμε, ας πέσει και το βίντεο, για να ευθυμήσουμε ακόμη περισσότερο…

Διαβάστε επίσης

Διαστημικός Ολυμπιακός, σάρωσε 16-0 την ΑΕΚ!

Διαστημικός Ολυμπιακός, σάρωσε 16-0 την ΑΕΚ!

Ντέρμπι μόνο στα… χαρτιά. Ίσως ούτε και εκεί. Ο Ολυμπιακός προελαύνει στην Α1 πόλο Γυναικών και τελευταίο χρονικά «θύμα» του, ήταν η ΑΕΚ. Και με πολλά κορίτσια από την Ακαδημία μέσα!