Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Τσίριτς δουλεύει ήδη το μέλλον του Ολυμπιακού

Ο Τσίριτς δουλεύει ήδη το μέλλον του Ολυμπιακού
Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 11:55

ΟΚ. Είναι πιθανώς πολύ νωρίς, να συζητάμε για την ομάδα του «αύριο», όταν το «σήμερα» είναι στην κορυφή της Ευρώπης Χ2 (πρωτάθλημα και σούπερ καπ) και κάνει το quadruple. Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει αυτή τη στιγμή μια ομάδα, η οποία κάνει… περίπατο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη πάει ΠΑΝΤΑ για την κούπα. Μεγάλη υπόθεση. Εξίσου μεγάλη υπόθεση είναι φυσικά και το γεγονός ότι απέναντι στην ΑΕΚ, ο τεχνικός του Θρύλου έριξε στη «μάχη» κορίτσια από την Ακαδημία του Ολυμπιακού και ήδη φτιάχνει την ομάδα του «αύριο».

Το «αύριο» αυτό μπορεί να είναι εξίσου λαμπρό. Αυτό διαφαίνεται ήδη, από αυτά τα οποία βλέπει κανείς στα ματς του Θρύλου, στο πρωτάθλημα. Ο Τσίριτς ολοένα και περισσότερο χρησιμοποιεί νεαρά κορίτσια της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, στους αγώνες της Α1, δίνοντάς τους παραστάσεις και εμπειρίες.

Το σημαντικό για αυτά τα κορίτσια είναι ότι διαρκώς δουλεύουν μαζί με τις εν ενεργεία πρωταθλήτριες Ευρώπης, ανεβάζοντας διαρκώς το επίπεδό τους. Το «αύριο» της ομάδας πόλο Γυναικών είναι εντός των τειχών. Και ο Αλεξάνταρ Τσίριτς ξέρει καλά πως να το κάνει… «σήμερα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης