Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αυτοκράτορας ξανά στην πισίνα, για δράση! (photos)

Ο Αυτοκράτορας ξανά στην πισίνα, για δράση! (photos)
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 10:20

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος της χώρας. Και ως τέτοιος, είναι διαρκώς σε… κίνηση! Έτσι και σήμερα, Σάββατο 19/11, οπότε έχει πολλές διαδοχικές υποχρεώσεις και μεταξύ άλλων, δύο συνεχόμενες στο πόλο! Τη μία μετά την άλλη! Σε Γυναίκες (17:00, με ΝΟ Ρεθύμνου) και Άνδρες (15:00, με Πανιώνιο) ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση, στο πόλο και θέλει να πανηγυρίσει δύο νίκες.

Στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα επιστρέφει σήμερα Σάββατο, μετά τη σπουδαία νίκη (9-7) επί της Προ Ρέκο στο Παπαστράτειο, στην πρεμιέρα του Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται στις 15:00 τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για την 8η αγωνιστική της Α1. Κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Θρύλος θέλει τη νίκη στο Παπαστράτειο, για να πανηγυρίσει το «οκτώ στα οκτώ» στο πρωτάθλημα και συνάμα, την ένατη νίκη του σε ισάριθμα ματς τη φετινή σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Μια εβδομάδα μετά το «διπλό» (11-12) στον Λαιμό, κόντρα στην Βουλιαγμένη, για την 6η «στροφή», η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, με αγωνιστική δράση στον Πειραιά. Στις 17:00, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης φιλοξενούν τον ΝΟ Ρεθύμνου στο Παπαστράτειο, για την 7η αγωνιστική της Α1, σε ένα ματς που στοχεύουν στο «επτά στα επτά». Κόντρα στην ομάδα από το Ρέθυμνο, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, να πάρουν τη νίκη στο Παπαστράτειο και να προσθέσουν τρεις ακόμα βαθμούς στη φετινή πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης