Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα τα ματς είναι το ίδιο σημαντικά!

Όλα τα ματς είναι το ίδιο σημαντικά!
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 11:32

Ήταν «ντέρμπι» κορυφής. Και ο Ολυμπιακός ήθελε να το πάρει. Η αλήθεια είναι ότι στο πόλο Ανδρών, ο Θρύλος δεν έχει αντίπαλο. Στην Ελλάδα είναι ελάχιστες οι ομάδες οι οποίες μπορούν να του βάλουν… κόντρα και να τον «απασχολήσουν». Ο Πανιώνιος είναι μία εξ αυτών, βελτιωμένος και ανεβασμένος. Αλλά όχι αρκετός, όπως φάνηκε. Γιατί; Γιατί η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς ήταν… εκεί! Απολύτως προσηλωμένη στο ματς της Α1! Δεν είχε το μυαλό της στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός, προερχόμενος από μία μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη, έδειξε απέναντι στον Πανιώνιο, την απαιτούμενη πειθαρχία και σοβαρότητα. Και έδειξε ότι είναι συγκεντρωμένος στον μεγάλο του στόχο, εν Ελλάδι: Το να κάνει ξανά το νταμπλ. Δεν παρεκκλίνει από την πορεία του ο Θρύλος, ο οποίος δουλεύει εντατικά, για να είναι και φέτος στην κορυφή, στο πρωτάθλημα.

Μπορεί η ομάδα του Πειραιά να θέλει να πάει μακριά, έως και… κατάκτηση, αν τα καταφέρει, στο Champions League, αλλά δεν ξεχνά την Α1 και δεν την παραβλέπει. Αντιθέτως, τη βλέπει πολύ σοβαρά και παίζει δυνατά ΟΛΑ του τα ματς. Το ίδιο έκανε και με τον Πανιώνιο. Και δικαίως νίκησε άνετα.

Διαβάστε επίσης