Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπουδαία επιτυχία, «χρυσοί» οι Παίδες του Ολυμπιακού!

Σπουδαία επιτυχία, «χρυσοί» οι Παίδες του Ολυμπιακού!
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 22:36

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για τους Παίδες της Ακαδημίας Πόλο του Ολυμπιακού το Χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν στο 15ο Splash Tournament που διεξήχθη στον Βόλο το τετραήμερο 17-20 Νοεμβρίου. Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχαν και οι Μίνι Παίδες, οι οποίοι κατέλαβαν την τέταρτη θέση στην κατηγορία Κ13.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στον Δ’ όμιλο της κατηγορίας Κ15 και επικράτησαν και στις τρεις αναμετρήσεις απέναντι σε Χαϊδάρι (17-5), Ακαδημία Ηρακλείου (12-8) και ΟΦΘ (12-3), παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Στους «8» ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον ΟΦΗ και πήρε εύκολα τη νίκη με 14-6, ενώ στα ημιτελικά βρέθηκε απέναντι στον ΑΟ Ρεθύμνου, και με σκορ 16-11 πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Στη «μάχη» για το χρυσό, οι Πειραιώτες αναμετρήθηκαν με την τουρκική Γαλατάσαραϊ και μετά από έναν συναρπαστικό τελικό, επικράτησαν με σκορ 12-11, με τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Μαυρόπουλο να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Οι Μίνι Παίδες πέρασαν από τον όμιλό τους με μία νίκη (9-4 την Ροή) και μία ήττα (8-2 από την Γαλατάσαραϊ) και προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Εκεί επικράτησαν του Ηλυσιακού με 13-11, όμως στη συνέχεια δεν τα κατάφεραν στον ημιτελικό απέναντι στη Γλυφάδα, γνωρίζοντας την ήττα με 12-5. Στον μικρό τελικό οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό με 11-6 και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στη διοργάνωση παίρνοντας την τέταρτη θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Κ15) Μουσελής, Γεωργαράς, Βουλαλάς, Γουδής, Μαυρόπουλος, Μαθιόπουλος, Βετισεβ, Μαρκάζος, Μπέσης, Μαυρίδης, Τεγγελίδης, Σταυρόπουλος, Τσελώνης, Παυλίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Κ13) Μπερδος, Δουμάνης, Αργουδέλης, Παπαλαζάρου, Κατσικαρος, Βλογιαννίτης, Λυμπερόπουλος, Παρτσαλάκης, Σακκάς, Κωνσταντινίδης, Γκαμίλης.

Διαβάστε επίσης