Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τέτοιο Φιλίποβιτς… τρέμετε!

Με τέτοιο Φιλίποβιτς… τρέμετε!
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 12:37

Δεν κάνει διακρίσεις ο σπουδαίος Φίλιπ Φιλίποβιτς! Δεν καταλαβαίνει από… πρωτάθλημα ή Ευρώπη. Από Α1, από Κύπελλο ή από… Champions League. Βλέπει ΟΛΑ τα ματς με τον ίδιο τρόπο και μπαίνει στην πισίνα… αφιονισμένος! Ο παγκόσμιος Σέρβος είναι σε μεγάλα κέφια και το απέδειξε και απέναντι στη Χίο!

Με επτά γκολ, στο 21-5 του Θρύλου απέναντι στον ΝΟ Χίου, το απόγευμα της Τετάρτης, για την Α1 πόλο Ανδρών, δείχνει ότι όχι μόνο δεν βρίσκεται στη… «δύση» της καριέρας του, αλλά εδώ, στο λιμάνι του, έχει… ξανανιώσει και βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα!

Με τέτοιο Φιλίποβιτς… τρέμετε! Σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ολυμπιακός μοιάζει ασταμάτητος, με τον Σέρβο σε μεγάλα… κέφια! Και δεν είναι μόνος του. Όλα τα «βαριά» ονόματα του Θρύλου παίζουν με πάθος και θέληση και προσπαθούν σε κάθε ματς για να επιβάλλουν απολύτως τον δικό τους ρυθμό.

Ο Φιλίποβιτς, βεβαίως, είναι ένας παίκτης, ο οποίος μόνος του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όπως την έκανε και το απόγευμα της Τετάρτης, στη Χίο. Σκοράροντας επτά φορές και δείχνοντας «τα δόντια του», ενόψει και της Ευρώπης!

Διαβάστε επίσης

Θρύλε γερά, Ευρώπη ξανά!

Θρύλε γερά, Ευρώπη ξανά!

Επιστροφή στο Champions League, με το ματς απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας, για τον Ολυμπιακό, στο πόλο Ανδρών!