Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σοβαρότητα στην Α1 φέρνει τα αποτελέσματα στην Ευρώπη!

Η σοβαρότητα στην Α1 φέρνει τα αποτελέσματα στην Ευρώπη!
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 10:14

Δεν είναι… ξένες, για τον Ολυμπιακό, οι επιτυχίες στην Ευρώπη. Και στο πόλο Ανδρών αποτελεί μία παραδοσιακή υπερδύναμη του αθλήματος, υπολογίσιμο μέγεθος πάντοτε, στην πισίνα. Με το 2/2 ο Ολυμπιακός έστειλε ηχηρό μήνυμα και στο LEN Champions League, αφήνοντας υποσχέσεις για κάτι καλό και φέτος. Με τη νίκη του, απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας, απέδειξε ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο, ως προς τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Και για αυτό υπάρχει λόγος.

Η σοβαρότητα σε όλες τις υποχρεώσεις του, σε επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος, παραμένει ένας βασικός λόγος, για τον οποίο η ομάδα είναι σε τρομερή κατάσταση και στην Ευρώπη. Δεν είναι ο μόνος, φυσικά, αφού μεγάλο ρόλο παίζει το «πλούσιο» ρόστερ, η καλή δουλειά με τον Μιλάνοβιτς, η δίψα για διάκριση. Αλλά είναι πολύ σημαντικό, φυσικά, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παραμένει διαρκώς σοβαρός και πειθαρχημένος, σε όλα τα ματς του. Παίζει το ίδιο σοβαρά, είτε απέναντι στη Χίο, τη Βουλιαγμένη και τον Πανιώνιο, είτε απέναντι στην Προ Ρέκο και την Ντιναμό.

Σε υψηλό επίπεδο μονίμως. Διατηρεί σταθερότητα και παραμένει σε εγρήγορση. Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει ανταγωνισμό, αλλά ανταγωνίζεται τον… εαυτό του. Και έτσι βγαίνει νικητής.

Διαβάστε επίσης

Ρώμη μέσω Αλίμου

Ρώμη μέσω Αλίμου

Όχι τη γνωστή οδική αρτηρία. Πρώτα νίκη στον Άλιμο, για την Α1 πόλο Γυναικών και στη συνέχεια… Ευρώπη ξανά!