Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, η Ευρώπη σε καλεί!

Θρύλε, η Ευρώπη σε καλεί!
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022 - 10:40

Ο Ολυμπιακός, σε επίπεδο πόλο Γυναικών, έχει και φέτος έναν μεγάλο στόχο: Το Ευρωπαϊκό! Και η διαδρομή αρχίζει… από σήμερα Παρασκευή κιόλας! Στη Ρώμη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (8/12) η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει της έναρξης των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης ξεκινούν το φετινό ταξίδι με την συμμετοχή τους στον όμιλο του Champions League με στόχο την πρόκριση στους «8».

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς αντιμετωπίζει σήμερα Παρασκευή (9/12) στις 18:00 την Ολλανδική ZV De Zaan, το Σάββατο (10/12) στις 20:00 θα αναμετρηθεί με τη Βουλιαγμένη και την Κυριακή (11/12) στις 13:00 θα ολοκληρώσει την παρουσία της στη φάση των ομίλων, με στόχο την εξασφάλιση της πρόκρισης.

«Έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα σε ορισμένα πράγματα τα οποία σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε την περίοδο που έρχεται και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το τουρνουά. Είμαστε έτοιμοι και νομίζω ότι εγώ και τα κορίτσια καταλαβαίνουμε την βαρύτητα και την σοβαρότητα των ερχόμενων αγώνων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλεξάνταρ Τσίριτς.

Διαβάστε επίσης

Μπρατσάκια μην ξεχάσουν

Μπρατσάκια μην ξεχάσουν

Ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΠΑΟ στο Γουδή το Σάββατο, για την Α1 πόλο Ανδρών και συνήθως αυτά τα ματς καταλήγουν σε… Βατερλώ για τους «πράσινους»…