Θρύλε Θεέ, χρόνια πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...
Μιλάνοβιτς: «Θα είμαστε όλοι έτοιμοι»
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 13:57
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη είναι κοντά. Έφτασε σχεδόν. Και ο Θρύλος θέλει να εκμεταλλευτεί τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, την οποία έχει με τη Βουλιαγμένη και να νικήσει. Να φτάσει στην πέμπτη του νίκη στον όμιλο του LEN Champions League.
Η ομάδα του Πειραιά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες ημέρες και ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θεωρεί πως οι παίκτες του θα είναι έτοιμοι, για την πρόκληση. Το παιχνίδι θα είναι υψηλού επιπέδου, έτσι κι αλλιώς, αφού μιλάμε για ευρωπαϊκό ματς. Και θέλει προσοχή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς:
«Πιστεύω, ότι την Τρίτη θα είμαστε όλοι έτοιμοι. Είχαμε μία δύσκολη περίοδο, μοιάζαμε με… νοσοκομείο, είχαμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, το Σάββατο, η ομάδα μου έδειξε καλά στοιχεία, είχαμε υψηλό ρυθμό, θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Βουλιαγμένη. Περιμένω αυτό το ματς με καλά συναισθήματα».