Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πιστεύει η Νικόλ: «Θα παλέψουμε!»

Το πιστεύει η Νικόλ: «Θα παλέψουμε!»
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 - 12:23

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, στο πόλο Γυναικών, είναι αποκλειστικά στραμμένο στην επικείμενη ρεβάνς της φάσης των «8» του LEN Champions League, με τη Ματαρό, το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμό Ευρώπης και η Νικόλ Ελευθεριάδου έχει απόλυτη πίστη στην πρόκριση!

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται, από την Πέμπτη (23/2) το μεσημέρι, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (25/2) στις 13:45, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν την Ματαρό στην Ισπανία, στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League, με στόχο την πρόκριση στο Final-4.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Όλη την χρονιά προπονούμαστε και δουλεύουμε σκληρά, για να παίξουμε αγώνες τέτοιους, όπως αυτός με την Ματαρό. Θα πάμε στην Ισπανία, για να παλέψουμε. Θέλουμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση και να είμαστε εμείς αυτές που θα πάρουμε την πρόκριση για το Final-4. Είμαι αισιόδοξη, ότι η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις θα βγει στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω, ότι η ομάδα μας θα δείξει το καλύτερο της πρόσωπο φέτος απέναντι στην Ματαρό».

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι, όλα τα μπορείς!

Θρύλος είσαι, όλα τα μπορείς!

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός για να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τη Ματαρό και να πάρει την πρόκριση! Το μεσημέρι του Σαββάτου (13:45) το μεγάλο ματς.