Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπαναστασίου: «Να είμαστε όσο το δυνατών καλύτεροι γίνεται»

Παπαναστασίου: «Να είμαστε όσο το δυνατών καλύτεροι γίνεται»
Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 - 18:20

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, το Σάββατο (13/5), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Στις 19:30 (ΕΡΤ Sports), οι νταμπλούχοι Ελλάδας, που έχουν ήδη προκριθεί στο Final-8, υποδέχονται την Ντιναμό Τιφλίδας στο Παπαστράτειο, για τη 13η και προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μάλιστα, ενόψει του αγώνα ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν για τη διαφορά δυναμικότητας των δύο όμαδων, ωστόσο θα πρέπει να παρουσιαστούν όσο τοο δυνατών καλύτεροι γίνεται.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Θρύλου δήλωσε: «Είναι το προτελευταίο παιχνίδι για την φάση των ομίλων του Champions League. Θα το προσεγγίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και προσήλωση που έχουμε δείξει και στα προηγούμενα ματς. Γνωρίζουμε, ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην ομάδα μας και την Ντιναμό. Ωστόσο, όπως σε όλα τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας, θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατών καλύτεροι γίνεται. Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι ως μια καλή προετοιμασία για τον τρίτο τελικό απέναντι στη Βουλιαγμένη, την επόμενη Τρίτη. Εκεί, όπου θέλουμε να τελειώσουμε την υπόθεση πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Θρύλε γερά, Ευρώπη ξανά!

Θρύλε γερά, Ευρώπη ξανά!

O Ολυμπιακός κοντράρεται με την Ντιναμό Τιφλίδας στο Παπαστράτειο, για τη 13η και προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Πρώτο σπριντ στις 19:30.