Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με 12 πολίστριες του Θρύλου η προετοιμασία της Εθνικής!

Με 12 πολίστριες του Θρύλου η προετοιμασία της Εθνικής!
Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 - 18:25

Την προετοιμασία της για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (23-25/6, Λονγκ Μπιτς) και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (14-29/7, Φουκουόκα), αρχίζει την Πέμπτη (25/5) η Εθνική μας ομάδα πόλο Γυναικών.

Στην αποστολή βρίσκονται 12 πολίστριες του Θρύλου, οι οποίες είναι έτοιμες να βοηθήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με την εμπειρία τους!

Η Ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου, κάλεσε τις εξής πολίστριες: Ευαγγελία Καρύτσα, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού (ΑΝΟ Γλυφάδας), Αριάδνη Καραμπέτσου, Ελένη Σωτηρέλη (Εθνικός), Διονυσία Κουρέτα (ΝΕ Πατρών), Φοίβη Αγγελίδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρίνα Κοτσιώνη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώτη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Μάλιστα, από τις 7/5 έως την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Λονγκ Μπιτς, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε γερά, Ευρώπη ξανά!

Θρύλε γερά, Ευρώπη ξανά!

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Προ Ρέκο στην Ιταλία, με στόχο τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική των ομιλών του Chlampions League. Πρώτο σπριντ στις 20:00.