Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά
Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023 - 13:50

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό του Final 8 του Len Champions League στο Βελιγράδι, πληρώνοντας το πρωτοφανές κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (3/17). Ωστόσο, για την ομάδα του Πειραιά ήταν σημαντική η απουσία του Κολόμβου, η οποία επηρέασε όλη τη λειτουργία της ομάδας.

Ο Θρύλος βρέθηκε για ακόμη μία σεζόν στην τελική φάση της διοργάνωσης, όμως στερούμενος τις πολύτιμες υπηρεσίες του Έλληνα φουνταριστού δεν κατάφερε να διεκδικήσει όπως θα μπορούσε τον ευρωπαϊκό τίτλο, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Μάλιστα, η απουσία του Κολόμβου υποχρέωσε τους Πειραιώτες να αγωνιστούν με έναν μόνο φουνταριστό, τον Μουρίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με ένα από τα καλύτερα ρόστερ και ήταν από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης, επιστρέφοντας μετά από μία σε σεζόν στην οποία είχαν ελλείψεις σε όλη τη διάρκειά της και κλήθηκαν να ξεπεράσουν καταστάσεις, καθώς σε κανένα παιχνίδι δεν κατέβηκαν πλήρεις.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σταθερά στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο, είναι μία υπερδύναμη και φυσικά είναι ένας αντίπαλος που κανείς δεν τον θέλει απέναντι του, ειδικά όταν είναι πλήρης. Η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου, που μας έχει χαρίσει τόσες στιγμές και επιτυχίες, σίγουρα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και θα επιστρέψει πιο δυναμικά στη νέα σεζόν. Άλλωστε, κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τα ευρωπαϊκά και ο Θρύλος ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις και να κάνει αυτό που πρέπει για να πετυχάινει στόχους.

Διαβάστε επίσης