Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δερβίσης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς με τη Νόβι Μπέογκραντ»

Δερβίσης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς με τη Νόβι Μπέογκραντ»
Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023 - 18:21
Έπειτα από την ήττα από τη Νόβι Μπέογκραντ στην πρεμιέρα του Final 8 του LEN Champions League, ο Ολυμπιακός κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Γιουγκ για τις θέσεις 5-8. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με τον χθεσινό (31/5) αγώνα, έχοντας πολύ καλύτερα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω και πήραν άνετα τη νίκη (14-5).
Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Δερβίσης δήλωσε: «Σήμερα, εμφανιστήκαμε αρκετά έτοιμοι, κάναμε αυτό που έπρεπε. Όσο στεναχωρημένοι κι αν ήμασταν, όσο κι αν μας πείραξε το χθεσινό, σήμερα έπρεπε να εμφανιστούμε καλά, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να προχωρήσουμε παρακάτω, διεκδικώντας την καλύτερη θέση που μπορούμε στη δεύτερη τετράδα που, δυστυχώς, βρισκόμαστε.
Σήμερα, ήμασταν διαφορετικοί, ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί στον παίκτη παραπάνω, είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία. Χθες, αδικήσαμε τους εαυτούς μας, χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την Νόβι, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά πιστεύω ότι δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, όπως μας αξίζει».

Διαβάστε επίσης