Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπίγιατς: «Διορθώσαμε τα λάθη μας και πιστεύω ότι αυτός είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός»

Μπίγιατς: «Διορθώσαμε τα λάθη μας και πιστεύω ότι αυτός είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός»
Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023 - 19:58

Μία μέρα μετά την ήττα (13-11) από την «οικοδέσποινα» Νόβι Μπέογκραντ, στον προημιτελικό του Final-8 του Champions League, στο Βελιγράδι, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού παρουσίασε «άλλο» πρόσωπο, τον πραγματικό της εαυτό, στο ματς των θέσεων 5-8 και επικράτησε άνετα με 14-5 της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Παρά τη δεδομένη απουσία του Κολόμβου και αυτές των Φουντούλη (τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά) και Γκίλλα (αποβλήθηκε), ο Θρύλος, με τον Μπίγιατς σε μεγάλη μέρα (κράτησε ανέπαφη την εστία του για 16 λεπτά), μετέτρεψε σε «παράσταση» για ένα ρόλο το ματς της φάσης 5-8 της διοργάνωσης, αφού ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση, ενώ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον παίκτη παραπάνω (9/12), παίρνοντας προβάδισμα 13-1 κόντρα στην κροατική ομάδα στην πισίνα «Sportski Centar 11. April».

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάρκο Μπίγιατς δήλωσε: «Δυστυχώς, χθες, κάναμε μία απογοητευτική εμφάνιση, για αυτό έπρεπε στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια να παίξουμε στο 100% για όλο τον κόσμο μας και τον σύλλογο. Σήμερα, το κάναμε. Διορθώσαμε τα λάθη μας και πιστεύω, ότι αυτός είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός και όχι αυτός στο χθεσινό παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης