Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίμα κι άδικο γι' αυτή την ομάδα!

Κρίμα κι άδικο γι' αυτή την ομάδα!
Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023 - 23:15

Αυτός ο Ολυμπιακός απέδειξε πως άξιζε κάτι περισσότερο στο Final-8 που έγινε στο Βελιγράδι, από την πέμπτη θέση που τελικά τερμάτισε. Οι "ερυθρόλευκοι" το βράδυ της Παρασκευής "έπνιξαν" την Φερεντσβάρος με 9-4, ενώ την Πέμπτη, το ίδιο είχαν κάνει απέναντι στην Γιουγκ με 14-5.

Είναι κρίμα κι άδικο γι' αυτή την ομάδα, που "πλήρωσε" ουσιαστικά το πρώτο της ματς με την Νόβι Μπέογκραντ, που έπαιζε και εντός έδρας. Σε ένα κολυμβητήριο που γνωρίζει φυσικά καλύτερα από κάθε ομάδα. Ένα κακό ματς, στιγμές αδράνειας και λαθών, "αδίκησαν" αυτή την ομάδα του Ολυμπιακού που άξιζε δεδομένα να είναι στον τελικό απέντι στην Ρέκο.

Ο Ολυμπιακός έδειξε τις δυνατότητές του στα δύο ματς με την Γιουγκ και την Φερεντσβάρος, το ποιος είναι, τη δυναμική του. Όλοι όσοι παρακολούθησαν τα ματς, συνειδητοποίησαν την εικόνα και τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας. Και είναι απολύτως λογικό να σε πιάνει ένα παράπονο, ένα κρίμα, γιατί απέδειξαν οι πολίστες μας πως άξιζαν κάτι περισσότερο.

Δεν πειράζει, ψηλά το κεφάλι, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα του υψηλότερου επιπέδου και θα είναι και πάλι σύντομα στην κορυφή. Γιατί με την εικόνα του χθες και σήμερα, το έδειξε πως το 'χει, πως μπορεί και θα το καταφέρει ξανά! Συγχαρητήρια σε όλους, κοιτάζουμε μπροστά!

Διαβάστε επίσης