Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 00:11

Το στίγμα τους για τη νίκη επί της Φερεντσβάρος, αλλά και την εικόνα της ομάδας στο Final-8 του Βελιγραδίου, έδωσαν Κώστας Μουρίκης και Αλέξανδρος Παπαναστασίου. Και αυτό που έμεινε, είναι το… παράπονο, πως όντως, αυτή η ομάδα άξιζε κάτι περισσότερο!

Ο Κώστας Μουρίκης τόνισε χαρακτηριστικά: «Κλείσαμε με νίκη, όμως ήρθαμε στο Βελιγράδι με άλλα όνειρα. Η ομάδα ήταν φτιαγμένη για να κατακτήσει την κορυφή! Κάναμε ένα κακό παιχνίδι με τη Νόβι Μπέογκραντ και αποκλειστήκαμε, με Γιουγκ και Φερεντσβάρος παίξαμε πάρα πολύ καλά, κερδίσαμε δίκαια. Σίγουρα, η σεζόν μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, κατακτήσαμε τους δύο τίτλους στην Ελλάδα, όμως δεν τα καταφέραμε στην Ευρώπη. Η επόμενη χρονιά θα βγάλει τον Ολυμπιακό πιο δυνατό».

Όσον αφορά στον Αλέξανδρο Παπαναστασίου, μετά το τέλος του ματς με την Φερεντσβάρος, επισήμανε: «Στην Ελλάδα, η σεζόν ήταν επιτυχημένη, δεν είχαμε ούτε ήττα, όμως η ομάδα δεν ήταν φτιαγμένη μόνο για τα εγχώρια τρόπαια. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς, όμως υπάρχουν κι άλλα χρόνια και θα δουλέψουμε σε αυτό το δρόμο. Ήρθαμε εδώ, βήμα-βήμα για να φτάσουμε στην κορυφή, όμως αυτό σταμάτησε την πρώτη μέρα. Κερδίσαμε τα άλλα δύο παιχνίδια με εμφατικό τρόπο. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός, η Νόβι έφτασε στον τελικό. Θα μας πεισμώσει αυτό το αποτέλεσμα, θα αποκτήσουμε περισσότερα κίνητρα για τη νέα σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Έλειπε ο Ολυμπιακός, το πήρε η Προ Ρέκο

Έλειπε ο Ολυμπιακός, το πήρε η Προ Ρέκο

Οι Ιταλοί μπορούν να νιώθουν τυχεροί που δεν βρήκαν απέναντί τους τον Θρύλο. Άλλωστε η ομάδα του Πειραιά τους έκοψε τον δρόμο προς την κορυφή δύο φορές τα τελευταία χρόνια!