Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον τελικό και «βλέπει» χρυσό μετάλλιο η Ελλαδάρα!

Στον τελικό και «βλέπει» χρυσό μετάλλιο η Ελλαδάρα!
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 - 12:09

Σπουδαία νίκη, σπουδαία επιτυχία για την Εθνική Πόλο Aνδρών της Ελλάδας. Νίκησε 13-7 την Σερβία και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που γίνεται στην Φουκουόκα της Ιαπωνίας! Τεράστια επιτυχία και για τον Ολυμπιακού, με τους 8 «ερυθρόλευκους» να βάζουν το... λιθαράκι τους, για να έρθει αυτή η πρόκριση.

Εκεί, θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο απέναντι στον νικητή του άλλου ζευγαριού, Ουγγαρία-Ισπανία, ενώ παράλληλα εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Οι μάγκες πραγματοποίησαν μαγική εμφάνιση και σημείωσαν μία μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό πόλο. Ανίκητος ο «ερυθρόλευκος» Μάνος Ζερδεβάς, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του ημιτελικού.

Μπράβο, μάγκες!

Ελλάδα - Σερβία 13-7

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-0, 3-2, 4-2

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Νικολαΐδης, Γκίλλας 1, Τζωρτζάτος

Σερβία: Μίσοβιτς, Ραντούλοβιτς, Ράσοβιτς 2, Ραντέλοβιτς, Λάζιτς 1, Μιλόγεβιτς 1, Ντράσοβιτς, Γιάκσιτς 1, Γιάνκοβιτς, Ούμποβιτς 1, Βούτσινιτς, Μαρτίνοβιτς, Μίτροβιτς

Διαβάστε επίσης