Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόλιανιν: «Είμαστε Ολυμπιακός, πάντα πάμε να κερδίζουμε»

Κόλιανιν: «Είμαστε Ολυμπιακός, πάντα πάμε να κερδίζουμε»
Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023 - 20:30

Το «14 στα 14» στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία με εξαιρετική άμυνα, επικράτησε εύκολα με 21-4 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο Παπαστράτειο, για την 14η αγωνιστική. Μερικές ημέρες πριν από το ματς με την Προ Ρέκο στον Πειραιά, για την τελευταία «στροφή» της φάσης των ομίλων του Champions League, οι νταμπλούχοι Ελλάδας κυριάρχησαν κόντρα στην ομάδα της Γλυφάδας και πανηγύρισαν άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τους, «κλείνοντας» με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με το απόλυτο των νικών (14) και των βαθμών (42).

Την Τετάρτη (6/12, 19:00), ο Θρύλος θα υποδεχθεί την Προ Ρέκο στο Παπαστράτειο, στο τελευταίο ματς των ομίλων του Champions League και στη συνέχεια, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε τρεις μήνες περίπου, στις 2/3 του 2024, για τη δεύτερη φάση της Α1.

Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας, Χέρβο Κόλιανιν, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, γιατί αγωνίστηκαν με σοβαρότητα και συγκέντρωση από το ξεκίνημα ως το φινάλε. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα ματς με την Προ Ρέκο, αδιάφορο βαθμολογικά, αφού δεν μπορούμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο. Εννοείται ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι μια ευκαιρία να κάνουμε ένα τελευταίο τεστ, πριν από τη διακοπή και πριν φύγουν τα παιδιά για τις Εθνικές ομάδες, κόντρα στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, η οποία έχει πάρει και τα τρία τελευταία ευρωπαϊκά. Είμαστε Ολυμπιακός, πάντα πάμε να κερδίζουμε».

Διαβάστε επίσης